Léteznek még egyáltalán extrovertált emberek?
Vagy nincs túl sok ismerősöd, vagy nagyon felszínesen látod a világot.
Igen, vannak extrovertált emberek.
Hozzatenném, hogy ha valaki tulzottan extrovertalt, leszolit minden indegent, folyton beszél, kapkod az mar hiperaktiv.
Telefon nyomkodasa ugye helyzetfuggo, aki egész nap nyomja az nevezheto introvertaltnak, mert igy nem tarsalog senkivel, ez hatterbe szorul. Ha mondjuk varoteremben nyomkodja, mikor egyedul van vagy buszon az mar nem.
De igazad van mégis, az internet miatt napjainkra tobb lett az introvertalt, mint volt, annak ellenére, hogy vannak kozosségi oldalak. A helyi baratokat, csaladot nem lehet ezzel potolni, tavolban élo ismerosoket igen és idegeneket.
Amit leginkább nem értek,hogy mióta lett menő introvertáltnak lenni? Mintha valami erény lenne. "Ahh én utálom az embereket. Jobban szeretek egyedül lenni. Kevés emberrel találom a közös hangot. Ahh. Én annyira különleges vagyok. És flegmahh,ha hozzám szólsz,de bocsi,tudod,I'm an introvert. Aki nem olyan introvert mint én az nem is értheti.Igen nagyon nehéz de az introvert life választott engem nem én őt."
És legjobb,mikor amúgy közösségi oldalon naponra posztolnak,de ugye ők introvertáltak. Publikus profilra kéne a 15ezer követő,de fujj emberek,ugye,jobb egyedül, meg amúgy se értik meg egymást.
7, amiket idéztél azoknak a fele szociális szorongásról tanúskodik, nem introvertáltságról.
De itt az oldlaon is rendre összemossák a kettőt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!