Miért léteznek ronda emberek?
Leéltél egy életet, szép voltál, dölyfös, elnézték másokat, kinevetted az átlagos/csúnya embereket, akkor lehetséges hogy a következő életedben belehelyezkedsz egy csúnya ember szerepébe, hogy megértsd ez milyen....talulás, "divatosan" kifejezve érzékenyítésképp.
Az is lehetséges, hogy korábbi életekben nagyon beszippantott mindig az élet színes forgataga, a párkapcsolatok, kalandok, stb, és a következő életben tudatosan olyan külsőt választ a lélek, hogy kb bezárja-megnehezítse az ilyen kicsapongó életet, és a munkára, keresésre, belső fejlődésre, stb tudjon fókuszálni.
Persze ez egy végtelen rendszer, számos egyéb ok lehet, néha negatív úton haladók azért választanak ilyen életet, hogy a kirekesztés, undorodás miatt fokozódjon bennük a gyűlöletet, kisarkosodjon a negatívitás.
...de számtalan ok lehet, csak párat említettem.
5-ös!
Nagyon jól látod a dolgokat,sokszor leírtam már.
"senki nem akarna egy előnytelen külsejű emberrel párkapcsolatban lenni, mindenki a szépséghez, egészséghez vonzódik."
Fogyatékossággal élő vagyok és volt nem fogyatékos párom, többeket ismerek, akiknek szintén van nem fogyatékos párjuk, házastársuk.
Olyan is van, akit a külső nem érdekel.
Kérdező: vakság a fogyatékosság.
Akik úgy állnak hozzá, hogy előzetes elképzeléseik vannak, meg se akarnak ismerni, vagy elmenekülnek, azokkal nem egymást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!