Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Leteznek boldog emberek?

Leteznek boldog emberek?

Figyelt kérdés

Az eletem soran nem tapasztaltam oszinte boldogsagot meg, csak pillanatokig tarto orom felet.

Ennek ellenere mindenhol latni olvasni, hogy ettol, es ettol leszel boldog, vagy, hogy mindenki jatsza a kiegyensulyozott boldog embert. De meg is, hol vannak ezek az emberek, a kornyezetemben senki sem boldog oszinten. Egyaltalan letezik ez a jelenseg, vagy csak pillanatnyi erzelem.

2021. dec. 14. 20:34
 1/5 anonim válasza:
0%

Igen léteznek!

A hívő emberek!

Értsd jól! Nem baptista,református, katolikus, hites....hanem hívő emberek!

2021. dec. 14. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A boldogság egy átmeneti lelki/mentális állapot, kb olyan, mint a meglepődöttség. Nem lehet sem boldognak, sem meglepődöttnek lenni huzamosabb ideig. Úgy értem, biológiai képtelenség. Olyan viszont van, h vki elégedett, és ez sokáig fennáll nála. Egy tortától, kellemes meglepetéstől, szerelemtől, stb lehet boldog az ember, de ez elmúlik. Az elégedettség elérhetőbb, ha rendben van az élete: egészséges, szereti a munkáját, van családja, barátai, és nincs semmi nagy gondja.
2021. dec. 14. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
En is ezen az allasponton vagyok jelenleg, csak kivancsi voltam mas mit gondol. A boldogsagot talan a szerelemhez tudnam hasonlitani, tul van ertekelve, es sok a marketing korulotte.
2021. dec. 14. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én akkor vagyok boldog, ha nem vagyok szomorú. De tényleg...
2021. dec. 14. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Léteznek.

De maga a boldogság rövid ideig tart, ez így működik.

2021. dec. 15. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!