Minél nagyobb egy nő,az lehet szép és vonzó?
Figyelt kérdés
Tudom ma a sovány nő a divat,de számomra a nagyon nagy nők szépek./150 kg+/
Mennyire elfogadható ez? Lehet nemsokára kimennek a divatból a sovány nők?
2023. jan. 19. 14:41
21/29 A kérdező kommentje:
Amikor találkoztunk.Nem együtt éltünk.Átlagban kéthetente,1-2 km-t.Lassan,kézenfogva.Természetesen a nagy többletsúlya miatt sietni nem tudott.
2023. jan. 19. 19:17
22/29 anonim válasza:
És ezt soknak nevezed? Hát te is jó edzett lehetsz akkor 😂😂😂😂
23/29 A kérdező kommentje:
Nem nekem volt sok,hanem relatíve neki.Ahhoz képest,hogy szerinted menni sem tud....Én 183 cm,88kg-os férfi vagyok,rendszeresen mozgok.
2023. jan. 19. 19:35
24/29 anonim válasza:
Hát ez is az a kategória hogy nem épp hogy nem mozgásképtelen.
25/29 A kérdező kommentje:
Már leírtam,hogy messze volt a mozgásképtelentől.De nem kötelező elhinni.
2023. jan. 19. 20:27
26/29 anonim válasza:
Igen, leírtad hogy mennyit tudott mozogni. Tartom a véleményem, hogy ez igenis nagyon közel van hozzá.
27/29 NTBS válasza:
Igen. Egy nagydarab női is lehet vonzó. Pl. Sirokai Diána.
28/29 anonim válasza:
Nem mennek ki, sajnos. Jöhetne nekem a sok ronda vékony. :D Még szívességet is tennék nekik, mert másnak nem kellenének. Mázlista vagy, hogy olyan nők tetszenek, akik a többségnek nem. Örülj neki, élvezd ki a helyzetet, irigyellek.
29/29 anonim válasza:
Az első osztály mindig párnás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!