Minél nagyobb egy nő,az lehet szép és vonzó?
Figyelt kérdés
Tudom ma a sovány nő a divat,de számomra a nagyon nagy nők szépek./150 kg+/
Mennyire elfogadható ez? Lehet nemsokára kimennek a divatból a sovány nők?
2023. jan. 19. 14:41
11/29 anonim válasza:
egyébként kisebb mértékben szinte mindenki ízlésében találni olyasmit, ami nem igazán a legfittebb optimumhoz kapcsolódik. itt vannak rögtön a női mellek. a benne található zsírszövetnek semmi funkciója, fizikai szempontból gyakorlatilag csak egy zavaró akadály, az lenne a célszerű, ha csak szoptatáskor duzzadnának meg, mint más főemlősöknél.
12/29 anonim válasza:
Szerintem van az a mértékű kövérség, ami felett, már az alapvetően szép arc is nagyon torzult.
A végletek nem jók, se a túl sovány, se a betegesen kövér. Közötte van nagyon sok alkat, forma, ami lehet csinos, szép.
13/29 anonim válasza:
"helyes arcú,ápolt kövér nő" Az ápoltsághoz az is hozzá tartozik hogy egészségesen, mértékkel étkezik és rendszeresen valaki. Tehát a kettő üti egymást, hacsak nem most kezdte az életmódváltást ami még nem látszik meg a súlyán. Nekem volt egy kórosan elhízott osztálytársam aki mindig kiöltözött, állandóan fodrászhoz járt mégis igénytelen maradt az összképe a súlya és az evési szokásai miatt. Szinte minden szünetben betolt valami péksütit vagy csokit, a padján meg mindig ott virított a kóla, a 45 perc alatt nehogy leessen véletlen a cukra szegénynek.
15/29 A kérdező kommentje:
Vitatkoznék veled.Volt téged idézve kórosan elhízott kedvesem,közel 200 kg-os.Gyönyörű kék szeme volt,szőke haja,mindig tiszta,ápolt volt.Az arca alapján nem tűnt nagyon elhízottnak,kerek pofija volt.Tényleg szép volt az arca.A feneke és főleg a hasa volt óriási.
2023. jan. 19. 17:54
16/29 anonim válasza:
Jó, mert neked ez a fétised. Egy 200 kilós nő egy emeletnyi lépcső után zihál meg leveri a víz. Normális embernek ez taszító.
17/29 A kérdező kommentje:
Bocs,de nem azt írtam,hogy hegyet másztunk vagy síelni jártunk,hanem,hogy szép volt az arca.Amúgy sokat sétáltunk.
2023. jan. 19. 18:16
18/29 anonim válasza:
Sokat sétálni? Egy 200 kilós bálna? Na ne nevettess. Feleannyi súllyal is alig tudnak már menni.
19/29 A kérdező kommentje:
Bocs,de fogalmad sincs.Autót vezetett,otthon mindent megcsinált:főzött,takarított,mosott stb.Tényleg sokat sétáltunk,nyílván futni nem tudott.Ha elfáradt,pihentünk.Nyáron még úsztunk is a Balatonban.
Aki nem tud mozogni,az 250-300 kg-os.
2023. jan. 19. 19:08
20/29 anonim válasza:
És számszerűsítve mennyi volt az a sok séta? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!