Minél nagyobb egy nő,az lehet szép és vonzó?
Figyelt kérdés
Tudom ma a sovány nő a divat,de számomra a nagyon nagy nők szépek./150 kg+/
Mennyire elfogadható ez? Lehet nemsokára kimennek a divatból a sovány nők?
2023. jan. 19. 14:41
1/29 anonim válasza:
Neked miért fontos mit mond a társadalom?
2/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok az emberek véleményére.Esetleg más is szépnek látja a nagyon nagy idomokkal rendelkező nőket?
2023. jan. 19. 14:48
3/29 anonim válasza:
Megértem hogy neked ez tetszik de hidd el hogy a túlsúly egészségtelen, sokkal jobban mint az ha valaki sovány. Nem szép a 150 kilós nő és még enyhén fogalmaztam. Vagy a normál vagy a sovány test az igazi, aki mást mond az beteg állat aki direkt erre izgul. Jöhet a duma hogy bodyshamingelek meg ilyesmi de nem kéne reklámozni a rondaságot az elfogadás nevében.
4/29 anonim válasza:
Valami defekt van az agytekervényeidben, amiért ilyenekre izgulsz. Sok embernek vannak bizarr vágyai, legalább nem vagy ezzel egyedül.
5/29 A kérdező kommentje:
Elfogadom a véleményedet,számodra rondák az ekkora nők.Nem tudok mit csinálni,nekem tetszenek,számomra szépek.
2023. jan. 19. 14:55
6/29 anonim válasza:
Defektes vagy, de ez van. Van 1-2 másik kattos is rajtad kívül, ennek ellenére mindig az egészséges testhez fog vonzódni az emberek többsége.
7/29 anonim válasza:
Jó lenne már ha magyarországon leszakadnának erről a témáról. Mert egyedül ebben az elfuserált országban lovagolnak még ezen a témán, sehol máshol nem kerítenek ennek ekkora feneket. Nem tökmindegy neked vagy bárki másnak, hogy ki-hogy néz ki? Nyilván ha nekik úgy jó, akkor úgy jó. Ha meg neked nem jó, keress olyat, ami hozzád illik. Szép, nem szép... áhhh.
8/29 A kérdező kommentje:
Ki van zárva,hogy egy helyes arcú,ápolt kövér nő szép legyen?
2023. jan. 19. 15:04
9/29 anonim válasza:
izgulsz, amire izgulsz. ezt nagyon nehéz megváltoztatni.
lehet, benned kissé erősebben megmaradt valami őskori késztetés, amikor időről időre ínségek voltak és olyankor tényleg a kövérek húzták a legtovább (különös hangsúly a nőkön, akiknek a csecsemőiket is szoptatni kellett valamiből)
ártani szigorúan véve nem ártasz vele senkinek, hacsak nem kényszeríted a párodat, hogy tartsa a súlyát.
10/29 anonim válasza:
Igen. Ha valaki egészségtelen, az taszító az emberek többségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!