A parfumcenter.hu-n, eredeti parfümök vannak? Érdemes onnan rendelni? Az, hogy minél nagyobb ml-s, számít azon, h mennyire intenzív az illata?
Köszi szépen:)
Pont azért szeretnék onnan, mert a drogériában a 30ml 9000Ft,és itt csak 5400Ft
Még szép, hogy megéri rendelni!!! Én is onnan rendeltem sokkal olcsóbban! Ráadásul házhoz szállítási díj sincs és eredetiek a parfümök.
5900 forintért rendeltem egy 100 ml-es parfümöt, ami a boltban 10ezer lett volna!
Szóval nyugodtan rendelj:)
1.) Onnan tudom,mert több ismerősöm is rendelt onnan és ŐK ÉRTENEK hozzá...nyilván aki nem,annak a sz** is jó.
Biztos a sok hülye elhiszi..dehát ő dolguk.
2.) Attól mert jó az oldal,akko mi van?? A sok hülyéből élnek,akik elhiszik,hogy igazi és még olcsóbb is..haha...ők meg röhögnek a markukba...attól még lehet jó az oldal,mert sz**** árulnak.
Akinek ez kell,az vegye!
Ő dolga.
És attól,mert az igazat írom,és nem tetszik a válasz,nem kell lepontozni,mert nem az a kérdés,hogy tetszik e a válasz,hanem hogy hasznos e.
DE az ilyen hülyéket nem is kell sajnálni.
A kérdés az volt : eredeti parfümök e.
A válaszom,amit kitörölt : hamisitványok.
Tehát a kérdésre válaszoltam.
Nem úgy,mint te:D
Hehe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!