Melyek a leggyakrabban használt parfümök?
Figyelt kérdés
Melyikek azok a parfümök amelyeket a leggyakrabban használják, úgymond a tömegparfümök? És mi a véleményetek ezekről az illatokról, menők vagy inkább unalmasak?2011. aug. 14. 21:31
1/8 anonim válasza:
én elég sok avonos parfümöt érzek embereken, én személy szerint utálom őket, semmi finom illat...különösen a far awayre vagyok "allergiás" :D
2/8 anonim válasza:
a vattacukros az elég tömegparfüm, de én szeretem az illatát attól még..:)
4/8 cherry. válasza:
Pink sugar, bár még nem szagoltam. :D
5/8 anonim válasza:
Dolce & Gabbana light blue, Armani Code..ezeket nagyon sokszor érzem..(szerintem finom illatuk van)+ a Pink Sugart is ( ettől hányingerem van már)
7/8 anonim válasza:
tömegillatok:
hannah montana, avril lavigne, pink sugar
8/8 anonim válasza:
A vattacukor (star nature, pink sugar) de szerintem az lassan úgy is lecsendesül.Én amúgy imádom a Pink Sugar illatát,kedvencem.<3 Far away nekem is van, azt csak ritkán használom, az is lehet tömegparfüm,de az sztem nem rossz illatú.A Star nature is hasonlít a PinkSugar-ra,csak az nem olyan intenzív és nem sokáig bírja,én nekem a polcon porosodik. A kisebb lányoknál még a hannah montana (nekem is van 1,kaptam,de tényleg az sem rossz illatú!:O
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!