Honnan tudok télisapkát rendelni metálbandák logójával? (Lehetőleg minél nagyobb választék)
Figyelt kérdés
Több netes boltban néztem, de nemigazán találtam olyat, ami nekem kell.
Előre is köszi!
2012. okt. 16. 21:30
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, de én HooligansMotors-ról szoktam rendelni cuccokat és mintha ott láttam volna ilyesmiket. Lesd meg. Ha pesti vagy akkor még jobb, mert még csak rendelni sem kell hanem bevágtatsz és megveszed. :)
(Csak így zárójelben: Amon Amarth k.rva jó):D
2/4 anonim válasza:
headbanger, usapolo, sharkheavymetal, darkshop, nyugati aluljáró.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
@Első : Itt nem találtam sapkákat, de köszi az oldalat, mostantól ha esetleg valami motoros cucc kellene, akkor lesz hol nézelődnöm ;) És amúgy Amon Amarth nekem is az egyik nagy kedvencem! :)
@Második : Neked is köszi, talán usapolo-n találtam a legnagyobb választékot, bár ottse nagyon volt olyan amilyet kerestem, de még majd nézelődök valamerre ;)
2012. okt. 21. 15:13
4/4 anonim válasza:
Ha a neten akor én az usapolo.hu-n vagy inkább a rockpince.hu-n szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!