Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális ez, vagy testképzavar...

Normális ez, vagy testképzavarom van?

Figyelt kérdés

Mindig is vékony voltam, talán még túlságosan is. Nem találtam magamra megfelelő méretű ruhát, soha semmi nem állt jól, és még a normál alkatú lányokon is több mindent lehetett fogni, mint rajtam.

Az utóbbi időben viszont elkezdtek jönni fel rám a kilók. Még így sem vagyok duci, de kezd már pocakom lenni. És az a helyzet, hogy egyre jobban tetszik. Nem csak a szűkített ruhák állnak már jól, sokkal több mindenből tudok választani. A tükörbe nézve is elégedettnek érzem magam, hogy nem vagyok nyeszlett. Az is nagyon tetszik, amikor tv-zés közben a barátnőm csak úgy ráteszi a kezét a hasamra, vagy hogy az ágyban is egyre kisebb alattam. Nem kéne tovább híznom, de annyira tetszik egyelőre minden, hogy szinte arra vágyom, hogy enyhén kövér legyek.

Ez valami testképzavar, vagy normális érzés?

2022. dec. 28. 21:35
 1/2 A kérdező kommentje:
26/f vagyok
2022. dec. 28. 21:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez még normális, viszont ennél jobban ne hízz meg, mert meg fogod inni a levét, hiába érzed most jónak.

Egyébként most hány kiló vagy, és milyen magas?

2022. dec. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!