Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális? (lent)

Ez normális? (lent)

Figyelt kérdés
Ha egyszer telezabalom magam(olajos magvakkal meg gyümülcs,naturjoghurt,zöldséggel) utana par napig minimalisan eszem (csak zöldséget v naturjoghurtot meg gyümölcsöt)vagy koplalok,majd megint ramtör egyszercsak es nem tudok leallni,azaz telezabalom magam olajos magvakkal,mert nagyon kivanom azt allandoan? Ennek milyen következménye lesz igy? Lehurrogast nem kérek,köszönöm.

2016. aug. 17. 19:18
 1/2 anonim válasza:

Hidd el, hogy ez így nem a megfelelő diéta. Én hasonlót csináltam és a vége az lett, hogy a végén már semmit sem ettem, mert mindent soknak találtam. Fizikailag nem bírtam (szédülés, fejfájás, hányás egész nap, néha elájultam, fájt a hasam, vérnyomásom/pulzusom borzalmas lett és a savam sok volt).

Én a helyedben legalább 2-3 alkalommal ennék minden nap és 1 héten minimum 2-szer ennék húst.

2016. aug. 18. 09:39
 2/2 anonim válasza:

Draga kérdező!

Ez nem lehurrogas,de tenyleg nemm normalis amit csinalsz.Fogyni akarsz?Akkor egyél normálisan,mindennap.Vegezz aerob edzest,ha zsirt akarsz veszteni.Ne koplalj!Mert nagyobb kárt teszel magadba.En is ezt csináltam,vegul,anorexias lettem.Neten találsz etrendeket amik teljesen jók.

Egyel egy nap 5-6szor.Csirkemellet,zoldsegeket,rizsat,kevesebb gyümölcsöt,turot,az olajos magvakbol is csak keveset(magas a kalória tartalmuk,ami fogyás szempontjából elég fontos),zabot,tojást..Ezek teljesen jók,persze nem azt mondom,hogy zabald tele magad,viszont egyel rendesen.Nem hiszem,hogy azt akarod elérni,hogy beteg legyel,ugye?

Ha van meg kerdesed,irj privatba.En már 3eve csinalom a testepitest,segithetek.Persze,nekem ellenkező celom van:)

Remélem tudtam segíteni.

2016. aug. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!