12L vagyok,154 centi,41 kg. Nem vagyok kövér de az utóbbi évben kicsit kerekedtem, és az anyám folyton elhízottnak, zabagépnek, husinak nevez. Normális ez?
Szia:)
13 eves lany vagyok, 153cm, 43kg. A hasam nekem is "nagy", es engem is zavar. Ugy gondolom az, hogy anyukad beszologot eleg banto, tudom, mert az enyem is ezt csinalja csak epp masik testreszemmel. Probalj vele beszelni, h ez neked nem esik valami jol. Ha van esze megerti. Az enyem nem ertette.
Nem normális, hogy anyukád ilyeneket mond.
Vékony vagy. És nyilván nőiesedni fogsz és nem lesz örökre kislány formád. Anyukádnak inkább segítenie kéne, nem piszkálni.
5: egy 12 éves, valószínűleg serdülés előtt álló emberről beszélsz.
Teljesen normális a súlya.
Különösebb felesleged ilyen számokkal nem nagyon lehet, anyád pedig igen felelőtlen.
Normális súly, az biztos (egy csepp felesleg a hason tök normális, főleg lányoknál, akiknek jóval magasabb az esszenciális testzsírszázalékuk és általában nem is áll nekik rosszul egy kis lekerekítés, nem kell csontosnak, szálkásnak lenniük).
Jobb életmódra válthatsz, mozoghatsz is többet, az OK, de fogyózásba dehogyis kezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!