2-3 kg Szeptemberig?
Tudom sok ilyen 1 hónapos kérdés van de kezdődik az iskola szeptembertől, és nem vagyunk egyformák. Így a kérdésem az lenne, hogy azzal hogy elhagyom a cukros üdítőket, a kenyeret és megemelem a mozgásmennyiséget így le tudnék adni 2-3 kilogrammot szeptemberig? Egyébként 14L és 166 cm; 49,5 kg.
És le tudnátok nekem írni hogy titeket mi motivál a fogyókúrákban? Milyen cél lebeg a szemetek előtt? (akár képet is linkelhettek)(sőt megköszönném ha linkelnétek)
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
simán le tudsz adni , de akkor tessék betartani:)
Ízlések és pofonok szerintem az a lány aki előtted lebeg gebe , de mindenkinek más tetszik, és egyáltalán nem vagy duci meg semmi így a súlyod , magasságod alapján.
Én is szeptemberre gyúrok, csak én júniustól.
engem ez a kép segít:)
amúgy..16/L 159 cm 57 kg :c
Érdekesek vagytok. Mindeketten valami fura dolgot lebegtettek a szemetek előtt. Az egyikőtök egy túl gebe csajt, a másik képen meg egy szteroidos izompiccs van....
Pedig mindkettőtök sokkal de sokkal szebb lehet, mint ami "példaképetek"!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!