Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy férfinek csupasz vagy...

Egy férfinek csupasz vagy szőrös legyen a mellkasa? Ha alapból az gyantáztasson?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne legyen dzsungel, de azért legyen rajta szőr... a csupasz nem igazán jön be.

21/l

2010. szept. 27. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁ rengeteget írtam, erre bekavart a firefox és nem küldte el.

Röviden újra:

Eddig minden pasimnak csupasz volt, de a mostaninak szőrös ami nem is baj mert ő olyan típus, fekete haj, stb idétlenül nézne ki szőr nélkül.

Továbbá azt fejtettem még ki szép hosszasan, hogy mindenkinek más jön be.

LÉnyegében találd ki neked hogy kényelmes, mi tetszik és azt válaszd. Később az aktuális párodast megkérdezheted neki mi tetszik és igazodhatsz hozzá.

MIndenkinek más tetszik, nem tudsz mindenkinek megfelelni.

Bocs az elírásokér,t de kissé bosszús vagyok mert elsőre szépen gondosan leírtam és most újra kellett!

2010. szept. 28. 00:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Én imádom a dzsungelt!:)

Első vok.

2010. szept. 28. 07:48
 14/16 anonim válasza:
Mindenki más és más...valakinek szőrös a mellkasa, valakinek pedig csupasz! Ha nem tetszik hogy szőrös akkor gyanta...de ha úgy tetszik ahogy van,akkor miért gyantáztatni??????
2010. szept. 28. 08:17
 15/16 anonim ***** válasza:
18%

Undorodom a szőrtől. Láb, kar, haj és szemöldök amit elviselek egy férfin szőrként.

Rajtam ezek közül csak a haj van.... :D

17L

2010. szept. 29. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:
neked nincs szemöldököd? pfff érdekes csaj lehetsz azért egy lánynak legyen szemöldöke a rajzolt szemöldök az gáááázz :S
2010. okt. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!