Egy férfinek le lehet gyantázni az arc szőrzetét?
Ne játssz ezzel légyszi!:)
Egyik fiú ismerősöm kipróbálta, nagyon durva végeredménye lett (konkrétan 1 vagy két hétig tiszta seb volt a feje).
De ha akarod, felőlem csináld, de én szóltam.:))
pont ezen gondolkodtam tegnap este :D
amúgy szerintem lehet,ha akkor gyantázod,amikor még elkezd nőni az arcszőre,mert akkor még puha és könnyebben kijön ... és ami a legjobb hogy akinek nem áll jól a bajusz vagy a szakáll,az örülhet mert 1-2 év múlva már annyira kikopik a szőr hogy egyrészt megse fogja érezni a gyantázást és alig lesz szőr a fején :)))
13L
én epilálom az arcomat, és tök jó, kb ugyan az, mintha a lábon csinálnám, totál ugyanaz, lábon is piros, de másnap már nem, nos az arccal is ugyanez a helyzet
egyébként első alkalommal hát felületesen fáj, csak addig, ameddig kiszedi, utána nem, aztán második epilálásnál már csak fele annyira fáj, aztán később már totál jó, és hetek mire visszanő, jah, és egyenletesen nő vissza a szőr, és nem erősödik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!