Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy férfinek le lehet gyantázn...

Egy férfinek le lehet gyantázni az arc szőrzetét?

Figyelt kérdés
Próbált már valaki ilyet?
2011. márc. 5. 11:37
 1/8 anonim válasza:
lelehet, ha engedi. miért ne lehetne?
2011. márc. 5. 12:19
 2/8 A kérdező kommentje:
de hogyan?
2011. márc. 5. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne játssz ezzel légyszi!:)

Egyik fiú ismerősöm kipróbálta, nagyon durva végeredménye lett (konkrétan 1 vagy két hétig tiszta seb volt a feje).

De ha akarod, felőlem csináld, de én szóltam.:))

2011. márc. 5. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet.De ezt folyamatosan kell ahogy elkezd nőni legelőször a szőr az arcodon!
2011. aug. 4. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

pont ezen gondolkodtam tegnap este :D

amúgy szerintem lehet,ha akkor gyantázod,amikor még elkezd nőni az arcszőre,mert akkor még puha és könnyebben kijön ... és ami a legjobb hogy akinek nem áll jól a bajusz vagy a szakáll,az örülhet mert 1-2 év múlva már annyira kikopik a szőr hogy egyrészt megse fogja érezni a gyantázást és alig lesz szőr a fején :)))

13L

2011. aug. 4. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom ha csak ha búzán akarsz kinézni . Egyrészt a sűrű szőrt kiszedni életveszély sebes meg fájhat is. Másrészt meg jó ideig nem nő csak ritkán majd ott szőr ami nem túl esztétikus látvány egy férfinál.
2011. aug. 4. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

én epilálom az arcomat, és tök jó, kb ugyan az, mintha a lábon csinálnám, totál ugyanaz, lábon is piros, de másnap már nem, nos az arccal is ugyanez a helyzet

egyébként első alkalommal hát felületesen fáj, csak addig, ameddig kiszedi, utána nem, aztán második epilálásnál már csak fele annyira fáj, aztán később már totál jó, és hetek mire visszanő, jah, és egyenletesen nő vissza a szőr, és nem erősödik

2011. aug. 4. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
jah, és 18 éves vagyok és fiú persze
2011. aug. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!