Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan nő, aki...

Szerintetek van olyan nő, aki minden férfinek tetszik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

VV Anikó

ő még a csajoknak is bejön :O

2011. febr. 8. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs. Mert vannak emberek akiknek van egy idáljuk, pl van akinek a fekete hajú nők jönnek be nagyon. Ha választani kell egy fekete és egy szőke között, ők tuti a feketét választják. De van akinek egyenesen visszataszító a fekete haj, ezért máris itt a bizonyíték hogy nincs olyan nő aki minden pasinak tetszik :D

Úgyhogy szerintem nincs. Oké, most a hajat át lehet festeni, de most ezt gondoltam a legegyszerűbb példának.

Vagy gondolj az arcformára. Van akinek a kislányos, kerek babaarc az ami a legjobban bejön, van akinek meg nem tetszik. Van akinek az erőteljesebb vonalak jönnek be, míg másoknál nem.

Akkor gondoljunk a testalkatra. Szerintem általában a vékonyabb nők jönnek be a férfiaknak, de nagyon sokan vannak, akik a husisabb nőkre buknak. Pl a barátom azt mondta hogy undorítónak tartja a "45 kg-os gebéket", szóval neki a kicsit husisabb csajok jönnek be, akiken van mit fogni:)

Szóval nagyon sok különböző ízlés van az tuti, úgyhogy szerintem nincs ilyen ember aki mindenkinek tetszene.

2011. febr. 8. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
1.: Nagy (eml)Ő Anikó? :O :O :O :O :O
2011. febr. 8. 20:34
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem az első a mostani vv anikóra gondolt (fekete hajúra). De azt meg kell cáfolnom, hogy mindenkinek tetszik. Több embert is tudok, akiknek nem jön be.

Köszi az eddigi válaszokat! Várom a többit is!:)

2011. febr. 8. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Marilyn Monroe ?
2011. febr. 8. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy van, max. olyan nő, akire mindenki azt mondaná, hogy milyen szép, gyönyörű ... stb. ettől függetlenül nem biztos, hogy az esete az illetőnek, illetve vonzódik hozzá
2011. febr. 8. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan. Túl sokan vagyunk, túl sokféle arccal, testtel, kisugárzással és persze személyiséggel. Ez így van jól.
2011. febr. 8. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

nincs. de ha lenne biztosan egy beképzelt kis kur*va lenne...

23f

2011. febr. 8. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

milyen ostoba kérdés ez? -.-

Remélem, hogy ez csak egy óriási vicc...

Egyértelműen NINCS olyan nő, aki minden pasinak tetszik!

De akinek ilyen fordul meg az agyában, az nem komplett...

2011. febr. 9. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs.
2011. febr. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!