Szerintetek van olyan nő, aki minden férfinek tetszik?
VV Anikó
ő még a csajoknak is bejön :O
Szerintem nincs. Mert vannak emberek akiknek van egy idáljuk, pl van akinek a fekete hajú nők jönnek be nagyon. Ha választani kell egy fekete és egy szőke között, ők tuti a feketét választják. De van akinek egyenesen visszataszító a fekete haj, ezért máris itt a bizonyíték hogy nincs olyan nő aki minden pasinak tetszik :D
Úgyhogy szerintem nincs. Oké, most a hajat át lehet festeni, de most ezt gondoltam a legegyszerűbb példának.
Vagy gondolj az arcformára. Van akinek a kislányos, kerek babaarc az ami a legjobban bejön, van akinek meg nem tetszik. Van akinek az erőteljesebb vonalak jönnek be, míg másoknál nem.
Akkor gondoljunk a testalkatra. Szerintem általában a vékonyabb nők jönnek be a férfiaknak, de nagyon sokan vannak, akik a husisabb nőkre buknak. Pl a barátom azt mondta hogy undorítónak tartja a "45 kg-os gebéket", szóval neki a kicsit husisabb csajok jönnek be, akiken van mit fogni:)
Szóval nagyon sok különböző ízlés van az tuti, úgyhogy szerintem nincs ilyen ember aki mindenkinek tetszene.
Szerintem az első a mostani vv anikóra gondolt (fekete hajúra). De azt meg kell cáfolnom, hogy mindenkinek tetszik. Több embert is tudok, akiknek nem jön be.
Köszi az eddigi válaszokat! Várom a többit is!:)
nincs. de ha lenne biztosan egy beképzelt kis kur*va lenne...
23f
milyen ostoba kérdés ez? -.-
Remélem, hogy ez csak egy óriási vicc...
Egyértelműen NINCS olyan nő, aki minden pasinak tetszik!
De akinek ilyen fordul meg az agyában, az nem komplett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!