Természetes ha egy férfinek kontaktlencséje van?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:00
1/12 anonim válasza:
Miértne lenne az? xD
ha rossza szemed, akkor természetes, hogy teszel ellene:D nem?:D
3/12 anonim válasza:
Szerintem a kontaktlecse-dolog nem "nemi" kérdés, nincsen hozzá köze, hogy férfi vagy-e vagy nő.
4/12 anonim válasza:
ha rossz a szeme mindenképp természetes.:)
én már olyannal is találkoztam, aki színes kontaktlencsét hordott és ffi.
de a ffiak is festenek hajat, szőrtelenítenek.
szerintem ami természetellenes az a szoknya, smink, magassarkú....tehát a kifejezetten női dolgok.
5/12 anonim válasza:
Mert a kontaktlencse hogy jönne már az ilyen női dolgokhoz, van, akinek kérdés, hogy természetes-e férfinak? Én is fiú vagyok, és kontaktlencsét hordok, szerintem semmi köze nincs egymáshoz a két dolognak.
6/12 anonim válasza:
Az attól függ, hogy rossz-e a szeme, vagy divatból van neki?
Ha szemüveg helyett hordja, akkor persze. Nincs női és férfi kontaktlencse.
Ha például más színű szemet akar, és azért hordja (de közben null-dioptriás), akkor azt nem nevezném "természetes"-nek, de nekem azzal sincs semmi bajom. Az ő dolga, hordja!
7/12 anonim válasza:
Ha rossz a szeme, persze. Ha a színes neonzöldekre és pirosakra gondolsz, az nem annyira. :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem tök rendben van. Bátyámnak is van. ( mert rossz a szeme, és nem hobbiból)
9/12 anonim válasza:
Hogyértve természetes? Te kontaktlencsével születtél?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!