Miért gáz az ha egy férfinek szőrös mellkasa van?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt az elkorcsosult divatot, szerintem egy férfi attól férfi, hogy szőrös. Nem azt mondom, hogy szőrös majom legyen, de egészséges szinten legyen azért szőr, mert attól elhányom magam, hogy a pasik, mint a csajok gyantáztatják magukat. Jó hogy már nem menstruálnak mellé. Azokon akadok ki, akik mesterségesen szőrtelenek. 20/L.2011. júl. 11. 20:29
1/6 anonim válasza:
Maximálisan egyet értek veled!:)
21/L
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki azt csinál a szőrzetével amit akar. :-)
Egyébként meg én is jobban szeretem a szőrösebb férfiakat, főleg, ha mellkason van egy kis szőr ott. Szexi!
De, ha mondjuk lenne egy barátom, aki nem szereti magán sehol a szőrt akkor elfogadnám. Borotválja.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :) Az a gáz, aki leszedi, a szőrös pasikat szeretem. A barátom még borotválta, amikor megismerkedtünk, de kifejezett kérésemre azóta már van mellszőrzete... Imádom :)))
4/6 anonim válasza:
Csak azok szerint gáz, akik az 50 kilós, vasalt hajú divatmajmokra gerjednek. :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, egy kis szőr még tetszik is, de azért akinek dzsungel, az számomra taszító.(mondjuk ilyet még csak 2x láttam, de nekik a hátuk is szőrös volt)
Na mindegy, csak azt akarom kinyögni, hogy nekem mindegy, hogy szőrös-e vagy sem.
23/L
6/6 anonim válasza:
8:58 egyetértek! Sajnos a 30alatti lányok a csupasz kis vékony izomtalan cukifiúkat szeretik! A férfiak mint ha nem is léteznének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!