Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férjem nekem nem tetsző...

Férjem nekem nem tetsző parfümöt ajándékozott, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Ajándékba vásárolta nekem, de sajnos ez inkább az Ő ízléstelen tükrözi, nem az enyémet. Vagy azt, amilyennek igazából látni szeretne. Egy virágos, túl elegáns illat az ajándék, ára is meglepően drága, így nem is mertem szóvá tenni, félmosollyal próbáltam örömöt mutatni. Ez a parfüm viszont nem én vagyok, képtelen vagyok azonosulni vele, így a kipróbálás után úgy láttam, én a sportos, fitt személyiségemhez ez viselhetlen. Éjszakára próbálom az Ő kedvéért viselni, de sajnos migrén, fejgörcsöt, hányingert is okoz.

Nem merem megmondani neki, hogy szívből utálom az illatot, tudom , hogy jószándékból adta.

Mitévő legyek, hazudni is kínos, hogy tetszik, sajnos 30 ml-s, ez nagyon sokáig tartana...

2022. okt. 17. 22:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
17%
Ne törd össze! Főleg, mert drága is volt és esetleg nagyon szomorú lenne miatta. És fennáll az esélye, h megint vesz egyet. :D Éjszakára ne használd, mert még tetsző illat is okozhat problémát. Használd mondjuk 7végén, amikor együtt vagytok, vagy ha olyan helyre mentek. Esküvő, színház, rendezvény, ilyesmi. Nem kell minden nap azt használni, sztem nem várja ő sem. Hetente 1x meg kibírod. Ő is boldog, te is boldog.
2022. okt. 20. 21:27
 32/33 anonim ***** válasza:
67%
Ja ő biztos kva boldog lesz, ha migrénes fejfájással együtt kell használnia hétvégente. Nehogy véletlen megmondja őszintén neki, hogy bocsi, de ez egy hányinger, amit vettél, nem a te hibád de ez van.
2022. okt. 21. 06:28
 33/33 anonim ***** válasza:
A szándék az lenne, hogy a szerelmem örül annak, amit kap, nem az, hogy örüljön, hogy kap valamit.
2022. okt. 21. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!