Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férjem nekem nem tetsző...

Férjem nekem nem tetsző parfümöt ajándékozott, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Ajándékba vásárolta nekem, de sajnos ez inkább az Ő ízléstelen tükrözi, nem az enyémet. Vagy azt, amilyennek igazából látni szeretne. Egy virágos, túl elegáns illat az ajándék, ára is meglepően drága, így nem is mertem szóvá tenni, félmosollyal próbáltam örömöt mutatni. Ez a parfüm viszont nem én vagyok, képtelen vagyok azonosulni vele, így a kipróbálás után úgy láttam, én a sportos, fitt személyiségemhez ez viselhetlen. Éjszakára próbálom az Ő kedvéért viselni, de sajnos migrén, fejgörcsöt, hányingert is okoz.

Nem merem megmondani neki, hogy szívből utálom az illatot, tudom , hogy jószándékból adta.

Mitévő legyek, hazudni is kínos, hogy tetszik, sajnos 30 ml-s, ez nagyon sokáig tartana...

2022. okt. 17. 22:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez sajnos ilyen, ha nagyon de nagyon nem bírod elviselni muszáj ilyen eszközökhöz folyamodni :D

Max még az lehet, hogy munkahelyen mosdóban kifújkálod légfrissítő gyanánt :D

De az a legegyszerűbb ha azt mondod bent hagytad és ellopták.

Ő se bántódik meg te megszabadulsz tőle és mindenki boldog.

Esetleg ha megemlíti, hogy vesz másikat rávághatod, hogy elmész te is szétnézni és választasz olyat ami neked tetszik.

2022. okt. 17. 22:34
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén elmondanám neki, mindig így teszek hasonló helyzetben.
2022. okt. 17. 22:35
 13/33 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van. Sajnos, sok esetben úgy alakul az életünk, ahogy Ő irányítja, ezzel nincs is baj, ez nekem kényelmes. Ő pedig tud is írányítani mindent, akár a szakmai területén, akár másutt. Szerintem ezzel is csak azt akarta, hogy kicsit finomodjak, ne csak farmer és bőrdzseki legyen az outfit, vagy épp valódi sportruha. Én alapból pedig ilyen vagyok. Jobban tetszett volna egy ugyanolyan snassz Adidas parfüm vagy hasonló, mint amilyenek vannak nekem.
2022. okt. 17. 22:39
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

Cseréld ki az ízlésednek megfelelőre!

Milyen férj az ilyen? Boldogítson mást!

2022. okt. 17. 22:40
 15/33 anonim válasza:
4%
De nagy válságba vannak egyesek, hogy még a drága parfümökre is futja. 😃 Fürödni kéne normálisan aztán nem kéne a parfüm.🤣🤣
2022. okt. 18. 00:31
 16/33 anonim ***** válasza:
80%

Tedd félre, mondd azt, hogy a randinapokra tartogatod.

Még simán lehet, hogy valamikor később azt mondod, most épp elfogadhatóbbnak találod, netán tetszik is.

Csomó mindentől függ, aktuális hangulattól, hormonszinttől és a tested egyéb kémiai folyamataitól, sőt, még évszakfüggő is, hogy mit visel el magán az ember. (Én télen pl. imádom a nagyon erős fűszeres, ámbrás parfümöket, nyáron nem tűröm el magamon. A virágillat meg fordítva. Vannak tavaszi, nyári, téli parfümjeim, hétköznapiak és estiek, stb.)

Tedd félre, néha vedd elő egy-egy randira vagy ilyesmi, aztán majd lesz vele valami.

2022. okt. 18. 00:32
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
azért ez elég gáz, hogy házasok vagytok és a semmitől is félsz megmondani, mi lesz majd egy tényleges konfliktusnál?
2022. okt. 18. 01:00
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos, sok esetben úgy alakul az életünk, ahogy Ő irányítja, ezzel nincs is baj, ez nekem kényelmes. Ő pedig tud is írányítani mindent, akár a szakmai területén, akár másutt."

És ezt te egy egészséges dinamikának érzed? Komolyan kérdezem, mert egy kiegyensúlyozott kapcsolatban nem az a jellemző, hogy az egyik fél csak úgy "irányítja mindkettőtök életét".

Lehet én látok bele dolgokat, lehet csak írásban nem jön át a hangsúly, de ez baromi rossz ízt hagyott a számban.

Persze, ameddig az ember benne van, nagyon "kényelmes" egy manipulátorral élni, mert megmondja mit csinálj, hova nézz, mit érezz, mit gondolj te meg túlélő módban vagy, nem tudatosul semmi.

2022. okt. 18. 01:09
 19/33 anonim ***** válasza:
11%

Duplán gáz.

Tényleg marha gazdagok lehettek, ha csak úgy jut pénz kidobni.

A férjed gáz, mert nem kérdezi meg előre, helyetted dönt.

Te meg azért vagy gáz, mert eszedbe sem jut őszintének lenni. Elképesztő.

Szép házasság, szép emberek. Mondjuk összeilletek.

2022. okt. 18. 01:54
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
A parfüm nem a szag elfedésére van. Az a dezodor. Parfüm egy plusz illat szagtalan testre.
2022. okt. 18. 02:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!