Férjem nekem nem tetsző parfümöt ajándékozott, mitévő legyek?
Ajándékba vásárolta nekem, de sajnos ez inkább az Ő ízléstelen tükrözi, nem az enyémet. Vagy azt, amilyennek igazából látni szeretne. Egy virágos, túl elegáns illat az ajándék, ára is meglepően drága, így nem is mertem szóvá tenni, félmosollyal próbáltam örömöt mutatni. Ez a parfüm viszont nem én vagyok, képtelen vagyok azonosulni vele, így a kipróbálás után úgy láttam, én a sportos, fitt személyiségemhez ez viselhetlen. Éjszakára próbálom az Ő kedvéért viselni, de sajnos migrén, fejgörcsöt, hányingert is okoz.
Nem merem megmondani neki, hogy szívből utálom az illatot, tudom , hogy jószándékból adta.
Mitévő legyek, hazudni is kínos, hogy tetszik, sajnos 30 ml-s, ez nagyon sokáig tartana...
Értem, szóval hazudozni kell a házastársnak. Remek.
És csodálkoznak az emberek, hogy miért szar a házasságuk. #fogyaték
Nem tudom, az miért divat, hogy egyesek teljesen másról írnak, másféle okos dolgokat próbálnak írni,válaszolni mint a kérdés maga.
Van a kérdés, arra szerettem volna tanácsot, nem mélylélektani okoskodást. Igen, hiba volt a kérdés, de nem tudom törölni.
Csak utólagos megjegyzés: Engem úgy tanították a szüleim, nagyszüleim is: Ajándék lónak ne nézd a fogát. Szóval látszólag mindennek örülni kell, udvariasságból és hogy ne bántsuk meg az ajándékozót.
Igaza volt szüleidnek, szuvenír nyihaha ne kukucska protkó.
.
Mellesleg, férjeddel nem ártana őszintének lenni.
Beszéljétek meg, ne legyen sértődés, de tovább adod valamelyik barátnődnek.
Kifizetődő az őszinteség, a hazugság hazugságot szül.
"Engem úgy tanították a szüleim, nagyszüleim is: Ajándék lónak ne nézd a fogát. Szóval látszólag mindennek örülni kell, udvariasságból és hogy ne bántsuk meg az ajándékozót."
Arra nem gondoltál, hogy a szüleid csak halandók, akiknél nem volt ott a bölcsek köve? Náncsi néninek lehet mondani, hogy finom volt a pogácsa, akkor is, ha beletört a fogad. De a férjed megérdemelné az őszinteséget.
Udvariaskodni idegenekkel kell.
Mostmár nagyon érdekelne milyem parfüm, esetleg privátba megírod, ha itt nem akarod?
Amúgy akik ennyire mondják, hogy hazudd azt, hogy otthagytad, eltört stb, ezt felejtsék màr el pls! Egyértelmű, hogy akkor újat venne neki, ez nem kérdés.
Szerintem mondd meg nyugodtan, hogy migréned van tőle, erről nem tehetsz, ilyen van sajnos sokaknál bizonyos illatokra. Nem rá haragszol, meg nem tőle van migréned, hanem a parfümtől, amit vett. Mondd meg neki, hogy inkább eladnád vagy valami, mostmár nyilván nem cserélik vissza, és legközelebb együtt kiválasztotok valamit, ami neki is és neked is tetszik.
Milyen egy férj az, akinek nem lehet megmondani, hogy nem tetszik a parfüm amit kaptál tőle?
Egy olyan ember, akitől elvárható hogy ápoljon amikor fosol meg hánysz egyszerre, nem képes elviselni hogy nem szereted azt a konkrét illatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!