Férjem nekem nem tetsző parfümöt ajándékozott, mitévő legyek?
Ajándékba vásárolta nekem, de sajnos ez inkább az Ő ízléstelen tükrözi, nem az enyémet. Vagy azt, amilyennek igazából látni szeretne. Egy virágos, túl elegáns illat az ajándék, ára is meglepően drága, így nem is mertem szóvá tenni, félmosollyal próbáltam örömöt mutatni. Ez a parfüm viszont nem én vagyok, képtelen vagyok azonosulni vele, így a kipróbálás után úgy láttam, én a sportos, fitt személyiségemhez ez viselhetlen. Éjszakára próbálom az Ő kedvéért viselni, de sajnos migrén, fejgörcsöt, hányingert is okoz.
Nem merem megmondani neki, hogy szívből utálom az illatot, tudom , hogy jószándékból adta.
Mitévő legyek, hazudni is kínos, hogy tetszik, sajnos 30 ml-s, ez nagyon sokáig tartana...
Hát maximum a munkahelyemen "felejthetetlen ott"de vajon meddig hinné el, hogy mindig ugyanúgy elfelejtem hazahozni?
Én is gondoltam rá, hogy földhöz csapom, vagy letöröm a fújókáját , ilyesmi. Ha összetörik, ez az elementáris szag hónapokig bekerített a lakást.
Egyszerűen csak ne viseld.
Gondolom nem jársz heti szinten gálákra, az átlag nő életében úgyse lesz annyira gyakran elegáns nap amire fel lehet venni.
És ez igazából nem hazugság.
Az meg kit zavar, ha ott a polcon?
Nekem is van legalább 3 olyan parfümöm amit megbántam, kinőttem, vagy csak papíron tetszett.
Ne ostorozd magad emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!