Szerintetek a svéd vagy lengyel lányok a szebbek, csinosabbak?
Figyelt kérdés
Olyan emberek írjanak akik már élőben is láttak mindkét nemzetiségűből.
Válaszotokat lécci indokoljátok!
2010. szept. 24. 19:28
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Első írónak üzenem hogy ők modellek!
Szerintem ő nem egy agyonsminkelt és retusált csajra gondolt...
Szerintem a magyar nők a legszebbek!!:)
<3 Magyarország!!
4/9 anonim válasza:
a képek alapján nekem ponthogy a svéd tetszik... (lengyel csajnak mintha lógna a cicije :S meg alapból nincs szép arca...) a svédeknek alapból általában kék szemük van, amit imádok :)
5/9 anonim válasza:
Mivel mindkét országban jártam már azt kell mondanom a svéd csajok sokkal jobbak, meg a svéd pasik is:)
6/9 A kérdező kommentje:
21:00!
Kifejtenéd bővebben hogy miért is jobbak,igazából az okok érdekelnének.
2010. szept. 24. 21:02
7/9 anonim válasza:
hogy legyen mit kérdezned!!!!!
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni:-D
Mármint biztos vannak nagyon szép nők svédek és lengyelek között is, ahogy valszeg qrva rondák is:-D
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez szubjektív. Mindenkinek más tetszik jobban valakinek a kreolok jönnek be van aki meg a szőke herceg(nőj)ére vár.
Ahogy az előttem lévő hozzászóló is írta minden országból ki lehet emelni a szép, és a csúnya embereket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!