Miért tudnak a lengyel lányok jobb ízléssel öltözködni mint a magyarok?
Más "hatások" érik őket vagy csak szimplán a vérükben van?
Véleményeket várok!
Ők hogy öltözködnek??
Képet tudsz mutatni?
Egyébként talán ott nem szivárgott be divatba a rib@nc stílus. Lehet ezért.:-)
azért mert a pasijuk fizeti nekik a drága ruhákat..
Jó ha nem is a pasijuk, de szerintem másak az árak ott, és sokkal jobban megtudnak fizetni 1-1 szép,igényes darabot.
Tudom hogy lehet olcsón is igényesen öltözni, de még mindig drágább, mint egy egyszerű sportos öltözet.
Kevesebb zsidó mérgezi az agyukat a médiából, ezért kevésbé hülyülnek el, mint a mieink.
A mi fiaink k.csögnek és bohócnak, lányaink k.rvának vannak öltöztetve.
ezt egyébként már én is észrevettem, de a lengyel lányok szerintem alapból szépek, bájosak :)
és tényleg, konszolidáltabban, de mégis divatosabban öltözködnek, egyénibbek
Én ezt azért nem mondanám általánosságban, hogy a lengyel lányok jobban öltöznének mint a magyarok.
Itt Angliában rengeteg a lengyel bevándorló (talán ők vannak legtöbben európai bevándorlók közül), láttam elég sokat.
Vannak közöttük is ízléstelenül öltözködő, láttam olyat amelyik kifejezetten olyan benyomást keltett mint aki egy ősi mesterséget űz.
Szerintem (legalábbis az itteniek) nincs jó ízlésük. A lengyel nők túl sok minket használnak, olcsó, gagyi, méteres műszempillát, maszkos alapozót, rajzolt szemöldököt, vaskos rúzst.
A hatalmas műszempilla és a rengeteg smink legalábbis tipikusan jellemző az itteni lengyel nőkre, elég prolisak, műnők.
Szépek lennének, ha nem lennének agyon sminkelve, van amelyik plasztikáztat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!