Melyik csizma jobb szerintetek?
1. [link]
2. [link] (kék)
Hétköznapokra hordanám. Általában cicanacit és egyenesszárú farmert hordok. Farmerből feketét, kéket és fehéret. Cicanadrágból szürkét,feketét meg beakarok szerezni egy kéket.
Szeretem a kék cuccokat. Szövetkabátból sötétkéket vagy feketét szeretnék venni.
Nézgettem egy egyszerű,egyszinű csizmákat is de egy kicsit "különlegesebbet" szeretnék.
A második csizmához kinéztem egy norvégmintás cicanacit ( [link] No3 , No23 vagy No 24-et venném , még nemtudom.)
Szerintetek ilyeneket lehet az első csizmához hordani. Nem túl "elütő"?
Amúgy van még egy rendes csizmám az egy fekete. Mármint nem ilyen "mamusz csizma".
Köszönöm a segítséget!
15/l
Hát nekem se jön be egyik se. Egyszerűen undorító, nem tudod hgoy hogy képes egy lány ilyet felvenni. Úgy néz ki mint ami a jégkorcsolyák belsejében van. Legyenek már nőiesebb ruhák a lányokon..ne ilyen hányásszerű dolgok. A nadrág is elég gáz. Na mind1.. hová fajul a mai világ..:(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!