A svéd lányokért azért vannak oda a pasik mert (természetes) szőkék? Miért népszerűbbek a szőke nők?
Ezek szerint egy barna hajú lány nem is lehet olyan szép,vonzó mind egy szőke?
Böngészgettem a neten és különböző külföldi oldalak készítettek listákat ,hogy melyik az a 10 ország a világon ahol a legszebb nők élnek(egyiken mi is szereplünk).
A listák majdnem felénél Svédország végzett első helyen.
Az is érdekelne mi alapján állítanak össze ilyen listákat,amikor a szépség teljesen szubjektív dolog.Vagy ez is csak reklám lenne az adott országoknak?
(Egyébként szerintem semmi különleges,egyedülálló nincs a szépségükben mondjuk az orosz/ukrán lányok sokkal szebbek.)
Mert a Svédek haja nagyon vilgáos szinte fehér és ez egy olyan ember számára ahol többségben vannak a barna, fekete hajú nők, különlegességnek számít. Szerintem is szépek a Svéd lányok :)
És vannak olyan népek akik viszont nekem nem tetszenek (japán, orosz, kínai, + a többi ázsai) mert olyan furcsán néznek ki. DE ez szubjektív! Látjuk, az első válaszoló pont az orosz lányokat preferálja... ez változó
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!