Miért népszerűbbek a szőke nők általában?
hát nekem a szőkék egyáltalán nem tetszenek
éljenek a feketék :D
Párom minden hajtípust szeret, csak a szőkéket nem... Hogy amúgy miért örvendenek ekkora népszerűségnek, arra én is kíváncsi vagyok. :)
20L
Szerintem már inkább a barna, fekete haj a nagy sláger, persze van akiknél a szőke a nyerő.
A szőkék amúgy feltűnőbbek, sokkal fiatalosabb hajszín, mint egy pl. fekete haj, sok nőt bájosabbá, kislányosabbá tesz. Szerintem ezekért.
Én szőke vagyok és mindenki egy barbibabához vagy angyalkához hasonlít. Nem felvágásból, lehet, hogy ez sokaknak nem is jön be.
Mostanság a fekete meg a barna a divat, legtöbb lány sötét hajszínnel rendelkezik (5en lakunk együtt, én vagyok egyedül szőke, osztályunkban 17 lányból 15 barna vagy fekete volt), ritkább lett a szőke és ugyebár világos szín, kitűnik a tömegből nagyon.
Egyik barátnőm fekete hajú volt, szőkére váltott és komolyan mondom azt mesélte, hogy hihetetlen előnyökkel jár ez a vezetés során. :D
19L
azért kedves kérdező, mert a szőke hajszín feltűnőbb, ezért ha egy szőke lány belép egy terembe, mindenki felfigyel rá. De nem biztos, hogy azért mert szebb, mint egy barna.
Volt egy felmérés a TV-ben, hogy a férfiak a szőke lányokban a flörtöt és az 1éjszakás dolgokat látják a pasik, a vörösekben a szeretőt, a barnákban /feketékben pedig a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!