Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a svéd tinikről? (kép)

Figyelt kérdés

Már csak azért is,ha ne talán azt hitte valaki,hogy a magyar tiniknél nem tudnak hülyébben öltözködni,sminkelni,pózolni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki további igénytelenségre kíváncsi az a Youtube-on üsse be a keresőbe rá a "fjortisar" szót.Sok videót fog találni.

2011. jan. 16. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ez nem nemzetiségfüggő
2011. jan. 16. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ez botrányos XD
2011. jan. 16. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom már ott is elterjedt a rib@nc öltözködés.Mondjuk ezt sejtettem is, de hogy ennyire..?
2011. jan. 16. 12:54
 4/16 anonim ***** válasza:

a 2. képen kívül szerintem nem túl kompromittálóak a képek. Mi is szoktunk ilyen 'hülyülős' képeket csinálni barátnőimmel ha unatkozunk.

a buliképek pedig.. nyilván nem full józanul készültek azok a képek.. (:

2011. jan. 16. 12:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Kb bármelyik országból találhatsz ilyet,ez tényleg nem nemzetiség függő...
2011. jan. 16. 13:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem finn ismerőseim vannak, és ők is ilyenek. Nincs egy olyan kép róluk, ahol ne valamilyen extrém cuccban, sörrel a kezükben lennének lefotózva. Mondjuk nem tinik, hanem 20-on évesek, de simán überelik a magyarokat:D!

Úgy látszik ez minden skandináv országra jellemző.

2011. jan. 16. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Mmmm...de édesek ezek a svéd pasik! :)
2011. jan. 16. 13:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Fuuuuuj.Már nem azért de...mért kentek ennyi alapozót/barnitót a fejükre?Nem tünt fel nekik,hogy totál elüt a testüktől?:OO

Komolyan,nálunki is vannak plázacicák meg akik túlzásba viszik a sminket,szolit,de Ők legalább igényesebben csinálják.Ez gusztustalan...pasik is és csajok is.

2011. jan. 16. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan senkinek nem jutott még eszébe, hogy ezek pont kifigurázásra vannak...?! Szerintem 1-2 kivételtől eltekintve süt róla. Amúgy is csak poénból szokás összeöltözni. Az a baj, hogy a napiszaros kis libák teljesen komolyan csinálják és meg vannak győződve, hogy szexik... -.-
2011. jan. 16. 14:23
 10/16 anonim ***** válasza:
YouTube-on elég sok vidi van róluk..kétlem,hogy mind csak poén lenne:/
2011. jan. 16. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!