Igaz, hogy a lengyel nők nagyon szépek?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! :)2010. júl. 17. 20:47
1/15 anonim válasza:
kinek mi a szép.. egyébként szerintem nem lehet általánosítani.:) de vannak szépek, ez tény.
2/15 anonim válasza:
egyik tanárom lengyel... és hát.. nagyon ronda xd
3/15 anonim válasza:
Vannak köztük is szépek. Inkább azt mondanám, hogy az átlag némethez, angolhoz stb. képest szépek.
4/15 anonim válasza:
én ismerek egy párat, és szerintem igen, szebbek az átlagnál (persze nem mind). 16/L
5/15 anonim válasza:
Az Ukrajnai nok sokkal szebbek, jobban is oltoznek, de naluk minden csak a penz. Mondjuk ebben a lengyel nok se nagyon vannak lemaradva.
6/15 anonim válasza:
igen, biztosan állíthatom, a nevem: Lengyel Nóra és mindenki szerint különleges szépség vagyok! :D
na jó viccet félretéve, szerintem legtöbbjük szebb az átlagnál.
7/15 anonim válasza:
az orosz és ukrán nők a tutik ,e zt mindenki bevallja XD
de a lengyelek közt is vannak szépek ,különösen a fiatalok..:D
8/15 anonim válasza:
nem szebbek, mint a magyarok!!!!! :D:D:D
9/15 anonim válasza:
Most voltunk Krakkóban. Lehet, hogy nem szebbek de hogy ezerszer szebben öltözködnek mint mi, az biztos. A kiegészítők passzolnak, magassarkú mindenkin (még az idős nénikéken is), vagy szép saru, leggings vagy csőgatya (egy buggyos nadrágot vagy flip-flip papucsot sem láttam) és mint akik egy divatmagazinból vagy egy kirakatból léptek ki. Nem félnek különcök lenni (masni, vagy virág díszek, színek, minták). Olyan jó volt látni, hogy igenis vannak igényes emberek is.(alul öltözöttnek éreztem magam köztük)
10/15 A kérdező kommentje:
hehe :):)
2010. aug. 2. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!