Igaz, hogy a lengyel nők nagyon szépek?
Én itt élek Angliában, láttam elég lengyelt, dolgoztam is velük és láttam sokukat utcán.
Szerintem nem szebbek más közép- vagy kelet-európai nemzetek nőinél (az angoloknál, németeknél jobbak). Láttam köztük elég rondát, átlagosat, átlagosan szépet....
Azzal értek egyet, akik azt mondta, hogy orosz-csetnik fejük van.
Nekem nem tetszenek a lengyel nők, olyan fura fejük van, teljesen idegenek a vonásaik.
Az a gond alapvetően a lengyel nőkkel, ha vannak is közöttük igazán szépek, sajnos legtöbbjük elbaltázza az adottságait a rengeteg sminkkel. Túl sok sminket használnak, égig érő műszempilla, maszkos alapozó, több réteg rúzs, kiló szemfesték, hajfesték, rajzolt szemöldök. Van amelyik plasztikáztat, teljesen szükségtelenül.
Azt hiszik a túl sok sminktől szépek lesznek. Sajna sokan emiatt hiszik őket szépnek, mert elbújnak a maszkjaik mögött, bőrápolás nuku, egyiküket egyik ismerősöm látta smink nélkül, azt mondta borzalmas.
Ilyen proli szépségek legfeljebb, van amelyik r*%`bancosan is öltözik.
Én nem találom úgy, hogy ízlésesen öltöznének, vagy lenne stílusuk, divatérzékük. Inkább úgy mondanám, ízléstelenek, agyon vakoltak.
Én ugyan nem jártam Lengyelországban, nem láttam ott hogyan öltöznek a nők, az itteni lengyel nőkről beszéltem. Ahogy észrevettem, nagyon sokukra jellemző a természetellenes hosszú és sűrű, olcsó hatású, ízléstelen műszempilla és persze a kiló vakolat.
Alakra amúgy csinosak, a testalkatukkal semmi baj, de a fejük....Mű nagyon.
Egyik nőismerősöm aki tud lengyelül, évekkel ezelőtt másfél hónapra kiment Lengyelországba, ugyanezt mondta ő is amikor szóba kerültek a lengyel nők, megerősítette hogy a nők túl sok sminket használnak.
Azt hiszem egyszer láttam egy igazán szép lengyek lányt, nem volt agyon sminkelve, kellemes csalódás volt. Többi borzadály....
Nem elfogultságból mondom hanem tapasztalatból, a magyar nők közt is bőven van sajna a fentebb említettből, viszont magyarok közt több a természetes szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!