Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról az állítás...

Mit gondoltok arról az állításról, hogy aki smink nélkül nem mer kimenni emberek közé, az nem is szép?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 18:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más a meglátás,hogy miért sminkeli magát.Van aki csak mert szeret sminkelni,van aki nélküle önbizalom hiányos,van akit jobban feldob,mert sokat számít...de azért belegondoltam hogy a sztárok is ugyanolyan emberek és milyen megbotránkoztató képeket raknak fel róluk hogy úristem nincs rajtuk smink...van hogy számít mit gondolnak rólunk az emberek,és például mikor elugrok boltba minek fessem ki magam,de tuti hogy akkor futok össze a legsármosabb pasival,vagy azzal akivel ne kéne,de mit számít az,nem is sminkel születtem:)
2010. nov. 8. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!