Mi van akkor, hogyha valaki smink nélkül sem szép? Akkor mit csináljon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 16:58
1/7 A kérdező kommentje:
Elrontottam a kérdést: sminkkel szép, de smink nélkül nem az.
2011. jún. 21. 17:02
2/7 anonim válasza:
Akkor sminkeljen. :D
De nyilván csak te gondolod ,hogy smink nélkül nem vagy szép. De egy kevés smink nem rossz dolog,ha ettől te jobban érzed magad. És nem kell egy kiló alapozó ,semmit se vigyél túlzásba.
Régen nekem sem volt önbizalmam ezért erősebben sminkeltem magam.Azóta kicsit több van,de még mindig jobban érzem magam,ha sminkelek,de ettől függetlenül ki merek lépni az utcára smink nélkül.
De hogy igazából mit tegyél? Próbáld elfogadni magad,és elhinni ,hogy smink nélkül is szép vagy!:)
3/7 anonim válasza:
Én is sminkben szebb vagyok..az a legrosszabb hogy már itthon is jobban szeretek sminkelve lenni (vagy ha más nem szemcerka)
4/7 anonim válasza:
Én tudom, hogy smink nélkül is szép vagyok, mégis agyonra sminkelem magamat, mert úgy még szebbnek tartom magamat, lehet ez már beteges...de nem tudok ezen változtatni.
5/7 anonim válasza:
Én annak örülnék a legjobban, ha nem kellene sminkelnem és meg lennél elégedve magammal.... csak úgy érzem jól magam a bőrömben, ha van rajtam smink... és tudom hogy ez nem nagyon jó, de nem tudok mit tenni, így is alig van önbizalmam... :(((
6/7 A kérdező kommentje:
Én meg annak örülnék, hogyha szép lennék smink nélkül. :)
2011. jún. 22. 10:20
7/7 anonim válasza:
És aki sminkkel sem szép, mint pl. én, az mit csináljon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!