Szerintetek smink nélkül is szép? (KÉPPEL)
Van egy amerikai modell (Kirsten=Kiki), aki régen emo volt, de már nem.
Sokan irigylik meg odavannak érte, hogy milyen gyönyörű.
Bár szerintem rengeteg smink van rajta,szemnagyobbítót használ,rettentő vékony,műhaj és a bemutatkozása nagyon beképzelt volt.
Nézzétek meg a videókat és a képeket.
Szerintetek, ha nem lenne rajta annyi vakolat,műhaj és nem használna szemnagyobbítót, akkor is bomba nő lenne ?
Úgye azt mondják, hogy egy igazi nő természetesen szép, pontosabban: szép,nőies vagy baba arc ; szép szemek ; karcsú, formás alak (nem gebe ) ; nagyon kevés smink, vagy egyáltalán semmi smink nélkül is szép az arca; szép,ápolt természetes haj ; formás mellek, amik nem csak felnyomva tűnnek nagyobbnak, mint Kirstennek.
A videókban jobban lehet látni, hogy rengeteg smink van rajta. A tinilányok példaképe. : /
Szerintem nagyon mű nő, természetes szépség például: Palvin Barbara, aki smink nélkül is gyönyörű, vagy Selena Gomes a legújabb klippjében smink nélkül is szerepel és ő is nagyon szép nélküle, ők természetesen szépek. És nem használnak műhajat és rengeteg sminket,szemnagyobbítót, mű szempillákat...és nélkülük is gyönyörűek.
Kirsten azt állítja, hogy ezen a képen nincs rajta smink, szerintem pedig vagy retusálás vagy smink biztosan van itt is. Bár én úgy látom, hogy alapozó,arcpirosító,szempillaspirál és lehet, hogy bőrszínéhez igazodó smink is van rajta:
Képek:
Videó:
http://www.youtube.com/user/kikikanniballl#p/a/u/1/P7IwbsVr864
http://www.youtube.com/user/kikikanniballl#p/u
http://www.youtube.com/watch?v=JTzzCOSKvNI
szerintem smink nélkül sem lenne csúnya, átlagos lenne.
Èn is ennyi sminket használok és pont így, ahogyan Kiki Kannibal. Szerintem nincs ezzel baj...
23/N
06:44:
Az nem semmi ! De ez nem kevés smink amúgy. : D
06:58:
A rengeteg smink nem természetes, van akit csak a sok vakolat tesz. : S
Bár van, aki sminkkel, van aki pedig nélküle szép.
De olyan is, aki sminkkel, meg nélküle is szép.
De mondjuk, ha valaki agyon sminkelve van egész nap, az eléggé károsítja a bőrt, és hát fő a természetesség.
ÉS MOST lesz pár ellenségem : D
sebaj...
fúúúúúúúúúúúúúúj! ezt a csajt már egy csomó tinioldalon láttam, de sose értettem h miért írják/ták a neve mellé h "kedvenc*-*" szerintem undorító, olyan az alakja mint egy tönk, nincs segge és melle se, a természetesség nála ismeretlen fogalom, és smink nélkül még rondább lenne...ráadásul sztem a műhaj nélkül alig lehet pár szál igazi haja....sztem undorító egy emberi lény és nagyon beképzelt:/
14/L
Köszönöm a válaszokat : D
de jöhetne még. : P
Hát én sem vagyok értük odáig.. : D
08:17: Én is láttam egy csomó tinioldalon, de hát... : S
AZ biztos, hogy az alakja nagyon nem szép.
Egyszer az egyik Kikis oldalon olvastam, hogy azt írták egy csomóan, hogy azért szeretik, mert nem rakja ki a mellét, aha persze csak majdnem az összes képén fel is van nyomva -.- "
08:29:
Valóban a link rossz, bocs, akkor ez a jó:
Szerintem sem egy nagy durranás, smink nélkül olyan átlagos...lófeje azért nincs XD
De azért anorexiás kinézetű se legyen. : )
09:14: Hát nem vagyok értük odáig. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!