Miért ilyen gáz a bikinivonalam? Képet csatolom.
Nem értem,miért,de más posztolgat bikinis képet,és nem látom a képen,hogy olyan lenne,mint az enyém.Probáltam egyesével kihuzogatni,próbáltam borotválni,de volt,hogy gyantaztam is,és mindig ide lyukadok ki.Tapasztalatok esetleg?
A kép: [link]
Nem mindenkinek ilyen, de sokaknak igen. Nekem is sajnos. Eddig borotváltam, zuhanyzás közben, drága sokpengés, száraz helyen tartott borotvával, habot használtam, aztán hideg vízzel összehúztam a pórusokat, utána krémeztem, épphogy már fekete kakast nem áldoztam éjfélkor, de akkor is ilyen lett, ha nem is közvetlen utána, de pár nap múlva. Már egy halvány hegem is van ott hónapok óta, mert egyszer olyan mély lett egy szőrbenövés.
Most végleg meguntam, jelenleg növesztem, aztán megyek gyantáztatni. Remélem attól nem lesz ilyen. Nagyon unom már ezt a műsort, szerintem akkor már szebb a szőrös punci, mint ez a pörsenéses. Ha a gyanta sem válik be, akkor szimplán nem fogom teljesen csupaszra leszedni.
Most komolyan azért lettem lepontozva az 59, 72 és 80%-ostól, mert le mertem írni, hogy én epilálok és nekem nem ilyen? 🤦🙄😡
Itt csak olyan választ lehet írni, ami teljesen megegyezik a kérdező gondolatával és tapasztalatával? Szóval, ha neki olyan, akkor akinek nem, azt máris le kell szavazni? Mi van, irigykedtek? Vagy mi van ebben, amit le kell szavazni? Nem vagyunk egyformák, emberek?! Képesek vagytok ezt az egyszerű tényt felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!