IPL szőrtelenítő bevált?
Mennyi idő után használ?
Vettem egy lescolton t009 nevű gépet a wish-ről, wan aliexpresszen is, majd írok tapasztalatokat, addig is írhattok.
Két fej van hozzá, a sárga a szőrtelenítő, a piros elvileg valami bőrfiatalító..
Nekem mindenhol működött csak intim részen nem.
Wishről ilyet ne rendelj.
Ebből nem szabad túl olcsó venni mert a minősége bánja. Gondolom a tiéd sokkal kisebb teljesítményű tehát amíg a Philips-el 2 hónap után eredmény látsz addig a tiéddel sok hónap kell majd. De ne legyen igazam és legyen eredményes, csak ne lepődj meg ha nincs hamar eredmény. Garancia sincs rá..
Arcodon csak akkor szabad használni ha van hozzá szűrő vagy szemüveg. Erre figyelj mert a szemedet is károsíthatja. A drágább gépekben beépített szűrő van.
Ez nekem furcsa volt ezért rákerestem és tényleg van ilyen. A Braun honlapján ezt találtam:
"Férfiak is használhatják?
A férfiak válltól lefelé (mellkason, háton, karon, hason, lábon) használhatják a Braun Silk-expert Pro készüléket. Ne használja arcon, nyakon és a nemi szervek területén. Nem egyenletes eredményhez vezethet, ha férfiak szakállon, arcszőrzeten használják a készüléket."
Végülis nem történik baj csak lehet hogy nem lesz egyenletes az eredmény. Ráírták mert ők nem vállalják ezért a felelősséget.
Lumea van, elégedett vagyok vele. Nyaktól lefelé gyakorlatilag minden testrészen használom.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!