Tudtok-e ajánlani egy jól bevált szőrtelenítő krémet,
sprayt vagy készüléket?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 09:47
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én az UHÁT használom, már 2006 óta. Nálam azért vált be mert totál kiírtotta a szőrzetemet, ami nálam nagy szó, mert sajnos eléggé szőrösödtem. Nyilván nem egyik pillanatról a másikra, de kitartó voltam :)
előző: ez nagyon jól hangzik, de istentelen drága :S meddig tart ki ez a 120 ml?
2011. máj. 24. 11:21
3/10 anonim válasza:
Én elvagyok vele pár hónapig (intenzitástól függően) de olyan 2 hónappal bőven számolhatsz.
Adok egy telszámot, ha még él a telefonos akció akkor elvileg 11.000 ft-ért adnak kettőt: 06-20/265-0365 én ezzel a hölgyel tartom a kapcsolatot, ő szólt, hogy van ez a lehetőség. Viszont azt nem tudom, hogy még él-e, csörögj rá esetleg.
2011. máj. 24. 11:58
4/10 anonim válasza:
köszi szépen, de sajna nem vagyok aban a helyzetben, hogy megengedjem magamnak :(
2011. máj. 24. 12:16
5/10 anonim válasza:
Veet krém, nekem nagyon bevállt.
2011. máj. 25. 07:20
6/10 anonim válasza:
Eddig egyik krém sem vált be, mert túl erős a szőrzet és érzékeny a bőröm. Borotváltam 3 naponta, de a múltkor kaptam kölcsön egy Braun Silkepil gépet. Hát.. Istenien lerendezte a bundámat. Igaz kissé fájdalmas, de amint lesz egy kis plusz pénzem veszek egyet.
2011. máj. 26. 13:53
7/10 anonim válasza:
Írd már ide, hogy mit is akarsz szőrteleníteni??
Mert nem ugyanaz a hónalj és az intim testrészek!!
Ezt kozmetikus meg is mondja!
2011. máj. 26. 15:42
8/10 anonim válasza:
A legjobb megoldás a gázpörzsölő adig kell vele a lábat pörzsölni amig a bőr felnem hólyagzi az eredmény tuti lesz többé a lábad nem lesz szőrös.
2011. máj. 26. 22:56
9/10 anonim válasza:
Kedves első!
És hány év után vettél észre változást az UHA-val??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!