Miért ilyen gáz a bikinivonalam? Képet csatolom.
Figyelt kérdés
Nem értem,miért,de más posztolgat bikinis képet,és nem látom a képen,hogy olyan lenne,mint az enyém.Probáltam egyesével kihuzogatni,próbáltam borotválni,de volt,hogy gyantaztam is,és mindig ide lyukadok ki.Tapasztalatok esetleg?
A kép: [link]
2022. júl. 1. 16:28
1/19 anonim válasza:
Gondolom, retusálják a képeiket, vagy filter.
2/19 A kérdező kommentje:
Mert másnak is jelentkeznek szőrtelenítés után ilyen piros pöttyök, irritáció?Én emiatt nem megyek strandra,szégyellem
2022. júl. 1. 16:40
3/19 anonim válasza:
Próbáld ki a lézeres vagy ipl-es szortelenitest. Ez örökre megoldja a problémát. Esetleg gyantazz.
4/19 anonim válasza:
Másnak is van, nekem is. Ez teljesen normális, ne szégyelld :) Senki sem fogja ezt figyelni strandon
6/19 A kérdező kommentje:
Úristen, köszönöm 🙏😊Én emiatt szégyelltem eddig strandra menni
2022. júl. 1. 17:34
7/19 anonim válasza:
Nekem szerencsere tok sima, gondolom van akinek nem birja a bore 🤷
8/19 anonim válasza:
Mélyek a szőrtüszőid. Nekem is ilyen. Én borotválom és DM sajátmárkás borotválás utáni gelt használok. Igy nem gyullad be.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
7.Szerencsés vagy🙄😀
2022. júl. 1. 20:57
10/19 anonim válasza:
Ugyanilyen :D iplezek, meg nem teljesen sima, de ahol sima ott mar jobb egy fokkal. Viszont teljesem szep, sima amugysem lenne a borom.
Tudom, hogy probaltad mar a szemoldokcsipeszt, de en a helyedben azt csinaln tovabbra is, tartosabb mint a borotva, lesznek napok amikor viszonylag szep, viszont nem gyullad be az egesz mint az epilalasnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!