Borzalmasan kipattogzott bikinivonal borotválkozás után. Valami jó ötlet?
Figyelt kérdés
Itt a nyár, szeretnék menni strandra, de ha borotválkozok, a bikinivonalam borzalmasan kipattogzik. Próbáltam már csomó fajta borotvát, borotválkozó gélt, azután hidrogélt rá, de semmi nem segít.
Eddig nagyon kevésszer fordult elő, hogy kipattogjak, de kb egy éve csak romlik a helyzet.
Illetve eddig hogyha aznap szőrtelenítettem, mielőtt mentem a strandra, semmi baj nem volt, mert aznap még szép volt a bőröm, és mindig utána 1-2 nappal volt csúnyább.
De mostmár egyből..
Így nem merek strandra menni, mert nagyon csúnya. Gondoltam, hogy rendes bikinialsó helyett ilyen fürdőnadrágot veszek, hogy akkor az hátha takarná..
De nem jó, mert a combom is eléggé megsínyli a borotválkozást.
Valakinek nincs egy jó ötlete?
16/L
2021. jún. 30. 14:07
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki az epilátort, nekem bikinivonalnál nem szokott kipattogni és jó pár napig teljesen szőrtelen marad.
4/4 anonim válasza:
Nekem véglegesen a gyantázás oldotta meg a problémát. Kenhettem bármivel, mindig ocsmány volt..talán a sudocream valamennyit segített, de nem tüntette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!