Mit tehetnék a bikinivonalnál lévő pöttyök ellen?
Figyelt kérdés
Elég szőrös tipus vagyok, bikinivonalam is nagyon szőrös, de természetesen ott leborotválom, h ne látszon ki a bikinből.
De amikor strandoltunk egy társasággal, egyik srác megszólt érte, h fúj de szőrös vagyok.
Mit tehetnék, h ez ne legyen olyan feltűnő?
17L
2021. júl. 23. 21:22
1/7 anonim válasza:
Verd pofán, aki legközelebb beszól. Én tuti ágyékon rúgom azt a barmot...
Amúgy van olyan fürdőruha, aminek az alsó része nem tangás vagy bugyis, hanem olyan mint egy rövidnadrág. :)
3/7 anonim válasza:
Pff jó tapló a srác, veled meg semmi gond sincs, nyugi.😌😌
4/7 anonim válasza:
Most akkor szőrös vagy pöttyös? Mert nem teljesen ugyanaz. Egyébként meg tojd le nagy ívben, foglalkozzon a saját dolgával.
5/7 anonim válasza:
Ha pöttyös, akkor kend be a drogériákban található tégelyes babapopsi krémekkel, amik tartalmaznak cinket. Nekem nagyon bevált.
6/7 anonim válasza:
Hú,nekem is ilyen,akkor is látszik,ha frissen van borotválva. Én is kaptam már miatta beszólást, de nem érdekel.
7/7 anonim válasza:
IPL (pl. Philips Lumea) + CeraVe SA krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!