Van még olyan lány,nő,aki valami okból nem szőrteleníti a lábát? Ha igen,mi az ok?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a láthatatlan piheszőrökre gondolok.2022. jún. 14. 14:52
1/5 anonim válasza:
Van.
Ok: mert nem kötelező mindenkinek meztelencsigának lenni.
Gáz az a világ, ahol már az ember a természetes külsejét sem vállalhatja fel.
2/5 anonim válasza:
Gimiben egy csomó ideig nem szörtelenítettem. Kötelező volt a hosszú nadrág és hogy legyen ujja a pólónak így nem is látszott engem meg nem túlzottan zavart.
Azóta rendszeresen szörtelenítek, mert jobban érzem úgy magam.
3/5 anonim válasza:
Így is, úgy is ocsmány vagyok, nem számít, hogy mennyire szőrös a lábam, úgysem látja senki rajtam kívül. Kéthetente ugyan átmegyek rajta borotvával, de csak azért, hogy egy idő után ne bozótvágóval kelljen nekiesnem, amikor már lobog a szőr a huzatban. Bársonyos, tükörsima bőröm sosem lesz, mindig pöttyös vagyok, nincs mit mutogatnom.
4/5 anonim válasza:
Engem nem zavar a szőr, néha meg kifejezetten kényelmesnek találom. Nem fogok időt és energiát pazarolni olyasmire ami nekem nem számít.
5/5 anonim válasza:
Lábat és hónaljat borotválok heti egyszer nyáron, télen ritkábban.
Egyszerűen kisebb gondom is nagyobb annál az életben, hogy a Géza meg a Béla dugna-e. Mert ha szőrtelenítek, akkor csak azért csinálom, hogy a férfiaknak vonzó legyek. De az meg nem akarok lenni.
Nem várom el hogy tetszen a lábszőröm másoknak, azt várom el, hogy hagyjanak békén a pi***ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!