Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel szőrtelenítetek?

Mivel szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy akármit próbáltam már a lábamra,semmi nem jó..folyamatosan begyulladnak a szörtüszőim és a szőr be nő a bőr alá.

Borotva,epilátor,gyanta,mindenféle krém..kence.. semmi nem válik be.

Most csak epilálok egy ideje,gondoltam változik a helyzet,de ugyanúgy begyullad és már elegem van mert nem merek rövidnadrágot hordani.

Tud valaki valami praktikát esetleg?

2022. jún. 3. 09:48
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
Próbáld meg hámlasztóval kenegetni a lábad, segít megelőzni a benövést.
2022. jún. 3. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én borotvát használok.

Egyik barátnőmnek is ilyen volt, neki az segített, hogyan borotvát nem lentről felfelé húzta végig a lábán, hanem fentről lefelé. És így nem jött le a szőr teljes hossza, egy icikepicike szőr maradt a lábán, de nem gyulladt be, nem lett belőle szőrtüsző-gyulladás.

Egyébként az is segíthet, ha friss borotvát használsz.

2022. jún. 3. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szerencsére semmivel.

(Igazából másokon se zavar, ha rajtam múlna, simán elhagyhatná mindenki ezt a macerát.)

2022. jún. 3. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:

1.Igen,bőrradírt is használtam,picivel jobb is volt tőle de sajnos nem tartósan. :/

(Olyan mintha 1-2 használat után hozzászokna a bőröm és kezdődik elölről)

2. Kipróbáltam friss borotvával és lefele húzni is,nagyon vékony a bőröm,így sem volt jó. :(

Dermatológus szerintetet segíthet ebben? :/ Nagyon utálom már,komolyan.

Utolsó,hát igen .. eléggé macerás. 😄

2022. jún. 3. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Fekete, erős szőrzetem van, bármivel kentem kipattogott a borotválástól. Vettem egy ipl-t, megváltás. Maradt egy kis szőr itt-ott, de olyan gyenge, hogy gond nélkül leborotválom. Napokig semmi sem látszik.
2022. jún. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!