Mivel szőrtelenítetek?
Az a helyzet hogy akármit próbáltam már a lábamra,semmi nem jó..folyamatosan begyulladnak a szörtüszőim és a szőr be nő a bőr alá.
Borotva,epilátor,gyanta,mindenféle krém..kence.. semmi nem válik be.
Most csak epilálok egy ideje,gondoltam változik a helyzet,de ugyanúgy begyullad és már elegem van mert nem merek rövidnadrágot hordani.
Tud valaki valami praktikát esetleg?
Én borotvát használok.
Egyik barátnőmnek is ilyen volt, neki az segített, hogyan borotvát nem lentről felfelé húzta végig a lábán, hanem fentről lefelé. És így nem jött le a szőr teljes hossza, egy icikepicike szőr maradt a lábán, de nem gyulladt be, nem lett belőle szőrtüsző-gyulladás.
Egyébként az is segíthet, ha friss borotvát használsz.
Én szerencsére semmivel.
(Igazából másokon se zavar, ha rajtam múlna, simán elhagyhatná mindenki ezt a macerát.)
1.Igen,bőrradírt is használtam,picivel jobb is volt tőle de sajnos nem tartósan. :/
(Olyan mintha 1-2 használat után hozzászokna a bőröm és kezdődik elölről)
2. Kipróbáltam friss borotvával és lefele húzni is,nagyon vékony a bőröm,így sem volt jó. :(
Dermatológus szerintetet segíthet ebben? :/ Nagyon utálom már,komolyan.
Utolsó,hát igen .. eléggé macerás. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!