Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire fura,ha egy...

Tényleg ennyire fura,ha egy fiú/férfi szőrtelenít?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szőrös vagyok és úgy döntöttem,hogy az idén nyárra megszabadulok tőle. Először csak a teljes felsőtestemet borotváltam le,viszont így fura volt,hogy fent csupasz,lent meg nagyon szőrös,így a lábaimról is leborotváltam. Szinte minden haverom aki látta ki volt akadva,holott korábban,ha pl strandon voltunk,mindig a szőrösségemmel viccelődtek.

2022. jún. 9. 06:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Igen, kicsit érdekesen néz ki (szerintem)
2022. jún. 9. 06:59
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Ma már nem fura, de nem tetszik mindenkinek (ahogy a szőr sem). Ha te így érzed jól magad, akkor hajrá.
2022. jún. 9. 07:31
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Csináltam én is vagy 10 éven keresztül. Mindenkinek fura volt. Mai napig zavar. De férfias az biztos.
2022. jún. 9. 08:07
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Mi férfias, harmadik, a csupasz test??
2022. jún. 9. 08:09
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Furcsa látvány, de ha így neked kényelmes akkor ne hallgass másra
2022. jún. 9. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Igen fura. A szőr férfias, egy lány se akar kisfiúval járni.
2022. jún. 9. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Elég sok embert látok manapság. Olyat is tudok, akin alapból nem nő kb semmi. Én is szoktam szőrteleníteni, mert utálom, hogy bundám van.

Engem egy haver, ismerős se cikizett miatta. Volt aki megkérdezte, de ennyi. Magamon amúgy nem látom furán, kezdetben szokatlan volt. Gondolom esetedben is inkább ez, ami erőteljesebb. De ha meg cikiznek, akkor meg bármit csinálsz, mindig lesz valami, amit találnak.

Csajoknál még problémám nem volt vele. Biztos van, akinek kizáró ok, de ugyan úgy akinek a bunda is.

Én szőrben egyébként nem mérem a férfiasságot, ugyan úgy a nők is azok, evolúciót látom inkább benne, az meg az eltűnése felé hajaz. Nem a szőr tesz valakit férfiassá vagy nőiessé annak hiánya. Van olyan meleg is, aki tiszta szőr, nem is kevés.

2022. jún. 9. 12:12
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Miért kéne ekkora ügyet csinálni belőle?

Ha neked csupaszon jó valamelyik testrészed, akkor leszeded a szőrt, ha szőrösen akkor rajta hagyod.

Nehogy már a vadidegenek kedvébe járj bármivel is!

Én is csupaszítom magam mindenhol mert semmi jelentősége, igénytelen benyomást kelt, és nekem magamon nem tetszik.

F.45

2022. jún. 9. 16:02
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Te döntésed, hogy egy ösztönlégy nőnek akarsz megfelelni vagy te ahogy jól érzed magad! Én pl a lábaimat kb 18 éves koromtól szőrtelenítem, mert elég szőrös lenne és utálom. Sokkal jobb mint érzés szőrtelenül, de a hasam, és a nemiszervemet is szoktam, az is sokkal jobb érzés úgy szörtelenül. Aki igazán szeret az elfogadja.
2022. jún. 10. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Bocs a helytelenül fogalmazásért a mobilom oka 😡
2022. jún. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!