Tényleg ennyire fura,ha egy fiú/férfi szőrtelenít?
Elég sok embert látok manapság. Olyat is tudok, akin alapból nem nő kb semmi. Én is szoktam szőrteleníteni, mert utálom, hogy bundám van.
Engem egy haver, ismerős se cikizett miatta. Volt aki megkérdezte, de ennyi. Magamon amúgy nem látom furán, kezdetben szokatlan volt. Gondolom esetedben is inkább ez, ami erőteljesebb. De ha meg cikiznek, akkor meg bármit csinálsz, mindig lesz valami, amit találnak.
Csajoknál még problémám nem volt vele. Biztos van, akinek kizáró ok, de ugyan úgy akinek a bunda is.
Én szőrben egyébként nem mérem a férfiasságot, ugyan úgy a nők is azok, evolúciót látom inkább benne, az meg az eltűnése felé hajaz. Nem a szőr tesz valakit férfiassá vagy nőiessé annak hiánya. Van olyan meleg is, aki tiszta szőr, nem is kevés.
Miért kéne ekkora ügyet csinálni belőle?
Ha neked csupaszon jó valamelyik testrészed, akkor leszeded a szőrt, ha szőrösen akkor rajta hagyod.
Nehogy már a vadidegenek kedvébe járj bármivel is!
Én is csupaszítom magam mindenhol mert semmi jelentősége, igénytelen benyomást kelt, és nekem magamon nem tetszik.
F.45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!