Tényleg ennyire fura,ha egy fiú/férfi szőrtelenít?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szőrös vagyok és úgy döntöttem,hogy az idén nyárra megszabadulok tőle. Először csak a teljes felsőtestemet borotváltam le,viszont így fura volt,hogy fent csupasz,lent meg nagyon szőrös,így a lábaimról is leborotváltam. Szinte minden haverom aki látta ki volt akadva,holott korábban,ha pl strandon voltunk,mindig a szőrösségemmel viccelődtek.2022. jún. 9. 06:16
11/13 anonim válasza:
Fura.Azért fura mert legföképpen neked az.Egyelöre.
Ez hamar elmúlik es az ismeröseid közül már senki se tartja majd furának.
Nekem alapbol világos szöröm van.
Az is ritka.Aztán most, föleg a hosszú farmer totál lekoptatta a lábamon.
Szerinted majd beültetek egy kis szört, hogy egyeseknek a szäjaízéhez igazodjak?
Kb lexarom hogy kinek férfias ,meg kinek nem.Ez van.Aki akarja majd ezt szereti ,aki meg nem ,az ballag tovàbb oszt kész.
12/13 anonim válasza:
Gusztustalan a szőrtelenítés. Elég hidegvérrü az a mondat hogy az igényes aki szőrtelenít. Sajnos senki nem törődik a szőr jogaival ezzen változtatni kell.
13/13 anonim válasza:
Ez biztos trol mivel nem tudok üzenetet küldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!