Girl04.10.01. kérdése:
Kinek milyen tapasztalatai vannak az otthoni villanófényes/lézeres szőrtelenítőkről?
Figyelt kérdés
Első sorban az érdekelne, hogy mekkora jelentőségű különbség lehet az olcsóbb és a drágább kategóriás IPL gépek között? Nem feltétlen szeretnék akár százezres nagyságrendű összegeket kifizetni, ha egy olcsóbb gép is képes ugyanarra a hatásra. Itt csak a márkát fizeti meg az ember (pl. philips,braun stb.) vagy a 40000 ft körüli gépek ténylegesen rosszabb teljesítményűek?
Illetve ha valaki próbált IPL-t concept/CLOI márkától vagy hasonló olcsóbb kategóriás gépet, örömmel fogadnám a véleményét a termékről!
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2022. jún. 10. 18:52
1/2 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés volt már. Mindegyiknél leírtam, hogy én megvettem egy olcsó gépet, és megbántam, mert szinte semmit nem ért. Mondjuk az "olcsó", az évekkel ezelőtt volt 60ezer.
2/2 anonim válasza:
Én kb. 10 éve vettem egy akkor 100e Ft-os gépet. Semmit nem ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!