Kopaszok, hogy dolgoztátok fel a hajatok elvesztését?
Én is borotválom, picsavízválasztó úgy vettem észre 😀
A felszines nők elkerülnek de a talpraesettebb, idézőjelben tökösebb nőknek nagyon tetszik.
Nekem 25 éves koromban kezdett elöl, felül hullani, először persze sokkolt a látvány, de mivel nem tudtam ellene semmit tenni így belenyugodtam.
Kis idővel már kezdtem viccesen kinézni, ekkor viszont már elborult a fejem és leborotváltam bőrre az egészet.
Ma 44 évesen már annyira nem hiányzik, hogy azt várom, az a maradék is mikor fog kihalni.
Egy gonddal kevesebb, nincs fodrász, sampon költség.
A szakállamat viszont szeretem variálni, hosszabb körszakállam van, oldalt borostával.
Eleinte zavart, de nagyon hamar megszerettem!
Amúgyis mindig piszkáltak a suliban, hogy pumukli meg nagyfejű az átlagosnál sűrűbb hajam miatt...
Vékony voltam, de aránytalanul nagy volt a fejem...
Azóta kigyúrtam magam és sokan mondják, hogy jobban nézek ki és jól áll a kigyúrt testemhez a kopaszság!
Ma már egyáltalán nem ciki, ha egy férfi kopasz!
The Rock, Von Diesel, Bruce Willis, John Travolta! Őket mindenyájukat imádják a nők kopaszon is!
Nem a hajad fog meghatározni az életedben, hanem a kisugárzásod!
De a legjobb megoldás, ha kigyúrod magad, mint én! Az izmos testhez amúgyis nagyon passzol a kopasz fej!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!