Ki mennyi idejig fájlalta a baba elvesztését? Hogy dolgoztátok fel? TÖBBI LENNT!
Nagyon sajnálom, velem is ez történt.
Nekem tesóm felesége szült 3 héttel azután ahogy én szültem volna. Abszolút érthető ha nem vagy kíváncsi más gyerekekre és nem esik jól a terhes nők látványa. De azért az a kisbaba nem tehet róla, szóval próbáld meg nem rávetíteni a negatív érzéseidet. Az én sógornőm totál idióta, sajnálom a gyerekeit. Őbenne semmi együttérzés nem volt felém,még örült is hogy ez történt. Elzárta a gyereket a külvilágtól, szegényke félt mindenkitől. Sajna pont az ilyenek szülnek, akik tönkreteszik a gyerekeik életét.
Nem tudom ti meddig próbálkoztatok előtte, de ha régóta, akkor menjetek el orvoshoz, vagy másik orvoshoz. Rajtunk az segített.
Nem tudom, hogy ki meddig fájlalja a baba elvesztését. Nekem még most is fáj, és sokszor eszembe jut mekkora lenne már. De oka volt biztosan... Született azóta egy gyönyörű egészséges kisfiam, de az első babát így sem feledem. :(
1-es vagyok.
Mi több mint egy évig vártunk babára, de elvesztettem azt a babát. Utána megint egy év kellett, mire jött a baba.
Én is irigy voltam mindenkire aki szült és aki terhes volt. Csak akkor tudtam örülni más örömének, amikor én is babát vártam, addig csak az a nagy fájdalom és hiányérzet volt bennem. Tudom ez gonosz dolog, de így visszagondolva is azt mondom, hogy megértem az akkori önmagamat, és hiába nem akartam, hogy bennem legyenek azok a rossz érzések, nem tudtam tenni ellene. Fájt, hogy másoknak olyan könnyen összejött, olyanoknak is, akik nem is akarták, vagy nem is értékelték. Onnantól viszont, hogy nekünk is sikerült, már nem érdekelt, nem fájt.
A babák szempontjából most is érzékenyen érint, amikor a szülők rosszul bánnak velük, fáj a szívem értük. Ez megmaradt.
Ettől nem vagy rossz ember, hogy így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!