Anorexiás voltam, úgyahogy rendbe jöttem viszont most folyton olyan megjegyzéseket kapok amik elbizonytalanitanak. Végre elfogadtam hogy nem csont és bőr vagyok hanem lett egy izmos nőies alakom és végre elégedett lennék de mindenki leszol. Miért?
A lényeg hogy MAGADNAK tetszel.
Semmi más nem számít, hogy ki mit mond rád.
A te véleményed magadról a fontos.
Nemrég visszanéztem a tini kori fotóimat, és teljesen átlagos alkatú lány voltam. De apám folyamatosan csesztetett, meg pár "jóakaró barátnőm", akik vékonyabbak voltak, hogy kövér vagyok. Végül 19 évesen elkezdtem többet edzeni, napi két órás edzés konditeremben, előírt rend szerint. Viszont enni nem ettem csak keveset, naponta egy marék főtt, só nélküli zöldséget. Nagyon gyorsan lefogytam és elgé látványosan. Akkor meg azért basztattak. Hogy vékony vagyok, nincsen mellem, egyek már. :D
Rohadjanak meg, komolyan. Emiatt is lettek később súlyproblémáim, mert utána a dupláját híztam vissza, és bár nem voltam égbekiáltóan kövér (70-75 kiló), de maszek ruhabutikban kaptam olyan megjegyzést a tulajdonosnőtől, hogy "takargatnod kéne magadat, és hogy isten verje meg az olyan szülőket, akik így széthízlalják a gyerekeiket". Komolyan. Akkor voltam 24 éves...aztán lefogytam megint. Mai napig rengeteget mozgok, nagy mozgásigényű kutyánk van, sok zöldséget keszem, mert azt szeretem, és mégis oda kell figyelnem még jobban, mert hízékony vagyok, főleg az éheztetés óta.
Aki beléd akar kötni, az úgyis beléd fog. Az emberek jó része, aki a saját életét képtelen rendbe tenni, így próbálja magát jobban érezni, hogy másokban keresi a hibát.
Hány kiló voltál és most mennyi vagy?
Vagy testképzavaros vagy,(igen fordítva is lehet, vagyis hogy vki dagi de vékonyak érzi, látja magát) vagy csak te érzed úgy, hogy beszólogatnak és inkább csak a rosszat hallod meg. a
Nekem régen folyton beszóltak a rosszindulatú ocsmány ismerőseim, hogy túl sovány, még sápadt vagyok.
Semmi bajom nem volt. Azért vagyok ilyen, mert ezt örököltem.
Aztán idővel elkezdtem magabiztosabb lenni, át öltözködésemmel is ezt sugárzom a világ felé, azóta senki nem mer beszólni, csak dicséretet kapok.
Valószínűleg tudják, hogy a bunkóságot leszrom.
Pedig nincs hibátlan külsőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!