Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki ha fürdőruhában látszik...

Ciki ha fürdőruhában látszik a p*nci, ha husisabb például?

Figyelt kérdés
Én sztem nem kéne annak lennie, de már olvastam olyanokat, h hajjaj, és akkor ezek szerint van ilyen, h ciki, de akkor kíváncsi vagyok az indokra is.
2010. szept. 14. 16:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem ciki, én szívesen nézegetem, anélkül hogy rossz véleményem lenne az illető lányról. A kérdés az, Te magad kellemetlennek érzed-e ha valakinek ily módon felkelted az érdeklődését.

19F

2010. szept. 14. 17:24
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

17.15 vagyok. Nézd linkeled a jobbnál jobb csajokról a képet, most mit mondjak? :D Kivéve a Gwen Stefani... ő kicsit gáz.

Szerintem teljesen normális, hogy egy jó csajtól már eleve beindul az ember fantáziája, hát ha még így látja...Ellenben aki nem teszik, annak a "nuncimuncikájára" nem vagyok kíváncsi.

Igazságtalan vagy nem... ez van! :D

Tudod ez ugyanolyan dolog, hogy nyáron 80 kilós cucukák beletuszkolják magukat testhezálló ruhákba, és igenis gusztustalanok... Sőt a többsége még azt hiszi jól is néz ki.

2010. szept. 14. 17:25
 13/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:25

Ok, értelek,evvel kivágtad magad. Csak a bőség zavarában már nem tudtok mibe belekötni. Ha negyed annyit foglalkoznátok magatokkal, mint amilyen kritikusak vagytok egynéhány a nők felé(olyanok felé is, akivel tulkéépen nincsen semmi gáz), már megszaporodna a "szalonképes" pasik száma. És ez most neked szólt(a te mentalitásodnak), más ezt ne vegye sértésnek.

2010. szept. 14. 17:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Még egy utcsó: [link]
2010. szept. 14. 17:33
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem húsos van de egyik bikiniben sem látszik.nekem olyan mindegyik bikinialsóm aminek azon a részén két réteg anyag van.
2010. szept. 14. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:

17.25 vagyok. Teljesen egyetértek veled :) Nézd én gyerekkorom óta sportolok, kockás a hasam, jól nézek ki, kulturált is vagyok. Nem vagyok kritikus, nem szólok be senkinek az utcán, nem röhögöm ki. Volt gyerekszobám. De ettől még ez a véleményem. Kérdezted, elmondtam. Ezért van az oldal. És félreértés ne essék, azokon a férfiakon is röhögök (magamban) akik felveszik a citromsárga izompólót a csőrős csöcsükre, meg a sörhasukra. A csőnadrágos nyomingerekről már nem is beszélek a vasalt hajukkal. Ez van, kritizálok, de mellette mindent megteszek önmagam testi és lelki egészségéért.

Remélem nincs harag ;)

2010. szept. 14. 17:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Talán..., nincs.:)
2010. szept. 14. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Vékony fürdőruhában jobban látszik, vastagban kevésbé - ugyanúgy, mint pl. a bimbód, ha kidudorodik.

Te döntöd el, hogy mennyit mutatsz meg magadból - a hatást pedig könnyű lemérni: pl. abból, hogy kipotyog-e minden a fiúk kezéből, ha rádnéznek?

2010. szept. 14. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. A húsos punci a szexis-nőiesség egyik legizgatóbb megnyilvánulása.
2010. szept. 16. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, és olyan csúnya bugyiban. :S De ha már ennyien írták, hogy nem ciki... :)
2010. szept. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!