FIUK! Ti szeretitek a husisabb lányokat? (lent. )
mármint... nem ducikat. a középhusis csajokat.
nekem nagyon nem jönnek be a vékony lányok...
19/L (biszex) :DD
és mivan akkor ha biszex vagyok...?:O
ennyi erővel minden csaj biszex... mivel minden nő megnéz egy másik nőt...hogy milyen szép a szeme,milyen szép hosszú a haja... csak én úgy nézem meg őket hogy engem ez jobban érdekel mint a többi nőt. :DD
Nekem se. Egy kis husi kell.
24/f
nekem van biszex ismerősöm.
ő egy nagyon vékonyka lány.
de a barátnője meg akivel együtt van, ő kicsit husibb, sőt. :D
szal sztem nem mindenkinek egyforma az izlése.
és semmi bajom nincs azzal ha vki biszeksz :D
BAazd...énis biszex vagyok.És akkor mivan?-_-"
Elmondom,hogy minden nőben van leszbikus hajlam ;)
Na amúgy én nem szeretem nagyon.
16:12:
én nem akarlak megsérteni,de nehogy te mond már meg nekem hogy válogathatok e vagy nem. ugyanúgy lehet ideálom,mint neked. amúgy a pasik a biszex csajokat nagyon bírják...:P
ez nem válogatás... egyszerűen csak ez tetszik.
neked mi a bajod a biszexekkel? ők is ugyanolyan emberek... nekem nincsenek előítéleteim. persze nem szívesen nézek két smároló fickót az utcán.... de ugyanúgy lehetnek ők is jófejek.
a cigányokkal is így vagyok. egy cigány is lehet normális,és egy magyar is lehet cigányos.
nem válogatok,egy vékony lány is lehet szép... de én jobban szeretem ha átölelek valakit,és nem a csontjába kapaszkodok...
amúgy van barátom. :) ami ugye egy biszexnek is lehet...
szerintem tök kircsi hogy biszex vagy.
én is kipróbálnám egyszer 1 lánnyal, de nem merem...
25L
nem fogsz csalódni benne akkor,ha valóban akarod. ha nem nem ajánlom...
örülök h kiszeretnéd próbálni ^^ hidd el,ha érdekel keress rá egy megfelelő lányt,és próbáld.nem lesz rossz... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!