Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez most valami divat, hogy...

Ez most valami divat, hogy egy lány kopasz?

Figyelt kérdés
Hétvégén bementem a belvárosba és minimum 5 lány jött velem szembe haj nélkül vagy ilyen alig pár millisre nyírt hajjal, egyiküknek még rózsaszínre is volt festve és erős smink. Max 20 éves lehetett mind. Nem lepődök már meg ezen, de ez egy új divat lett?

2022. márc. 1. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nagyon vagány, nekem az is tetszik, ha minták vannak bele festve
2022. márc. 2. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
97%
igen, már ez pár éve divat. szerintem van akinek kifejezetten jól áll, meg ha pl. vki kiegészítőket meg szép sminket használ az nagyon jól tud kinézni C: én magamon nem tudnám elképzelni, én a hosszabb hajat szeretem saját magamon.
2022. márc. 3. 23:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nők, akiknek kifejezetten jól áll a rövid haj, de hogy ez divat lenne-e manapság.. 20-as éveikben lévő csajoknál vagy melyik korosztályra gondolsz?

Személy szerint nekem bejön.

2022. márc. 7. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
Kedves kérdező, ezeket a lenyírt lányokat Budapesten belvárosában láttad? Csak azért mert én nem tapasztalom ezt. Néha látni egy-egy kopasz nőt, de szerintem továbbra sem divat.
2022. márc. 9. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
Kíváncsi lennék a dolog valódiságára, vagy a kommentelő állítólagos kopasz hölgyekre, megint valami kamu fétis!
2022. márc. 14. 08:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyre nagyobb divat! Ma már sok nő belátja, hogy nem a hosszú hajtól nők.
2023. jan. 1. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!